Clipboard i træ

På denne side finder du Clipboard i træ i forskellige størrelser passende til A5, A4, A3 og A2. Hvis du foretrækker Clipboards med plast omkring kan du se dem her. Gode clips så papiret sidder godt fast når man skal tegne eller skrive. Altid faste lave priser. Lav fragtpris og mulighed for gratis levering.

Grafical.dk har mange farverige og kreative hobbyartikler. Clipboard hører til vores sortiment indenfor malerredskaber. Vi har bl.a. et clipboard, der kan bruges til et staffeli og er i A2 format, så det er et ret stort clipboard. Du kan se vores udvalg af staffelier her.

Det er de klassiske clipboard træ, du ser her på siden i brunt eller beigefarvet MDF, som er træ der findeles og blandes med voks og lim og presses sammen igen, så det bliver ekstremt hårdt og har en helt glat overflade.

Vi har brugt nogle stærke clips, der holder blokken eller papirene godt fast på dit træ clipboard. I mit tidligere job arbejdede jeg som revisor, og på et tidspunkt skulle jeg på statuskontrol hos en fiskemelsfabrik, hvor jeg skulle kontrollerer indholdet i nogle høje siloer. Der skulle jeg klatre op ad lange stiger med mit clipboard i den ene hånd. Der var jeg glad for, at papiret ikke faldt ud, så jeg skulle klatre mere end nødvendigt.

Grafical.dk sælger kun clipboard træ online, hvilket giver dig et stort udvalg, mange gode tilbud og billig fragt samt ikke mindst levering direkte til din adresse uanset om du køber privat eller til en skole eller institution. Hvis du bedre kan lide at købe træ clipboards i en almindelig butik, så kan du måske også finde det i Søstrene Grene eller Ikea og sådanne forretninger.

Udover clipboard træ, kan du købe alt i tegnetilbehør på Grafical.dk såsom blyanter,  tegneblyanter, blokke, tegnepapir, akvarelblokke, farveblyanter, pensler, akvarel maling m.v.

Clipboard FAQ

Her finder du nogle af de mest stillede spørgsmål om clipboards.

Hvad er clipboard?

En clipboard er en fast overflade, ofte med en klemme i toppen, som holder ens papir fast, så man nemmere kan skrive på det. Det er super smart, hvis man ikke sidder ved et bord og skal skrive noget ned.

Hvor kan jeg købe clipboards?

Du kan købe billig clipboard på Grafical.dk. Vi er en af Danmarks største online webshops og har et stort udvalg i clipboard.

Hvor mange farver kan jeg få mit clipboard i?

Brun, rød, blå, sort og meget mere. På Grafical.dk finder du clipboards i mange forskellige farver.

Hvad hedder clipboard på dansk?

Clipboard er egentlig blevet accepteret som et dansk ord for produktet. Du kan derfor sagtens bruge ordet i en dansk sætning.