Chokolade

Chokolade i stort udvalg til tilbudspris. Billig chokolade mærker som Toms og Twist ✓ Hurtig levering ✓ Lave priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Toblerone Tiny mix - 904 gram i pakken
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Mars Miniatures 3000g
På lager - Levering 1-3 hverdage
Marabou Twist 5000g
På lager - Levering 1-3 hverdage
Toms Kæmpeskildpadder - 65 stk. i en æske
Før DKK 899,00
DKK 764,15 pr. Pakke
På lager - Levering 1-3 hverdage
Marabou Twist 1500g
På lager - Levering 1-3 hverdage

Chokolade » Køb billig Chokolade på Grafical.dk 🍫

Vores udvalg af chokolade består af kendte chokolade mærker som knasende Daim, gyldne karameller fra Toms men også ren Marabou lækker chokolade. Der er altså rig mulighed for at stille lækkersulten men også for at servere noget lækkert på kaffebordet eller på kontoret. Når du bestiller på Grafical.dk får du varerne til meget skarpe priser, og samtidigt leverer vi din ordre direkte hjem til dig. Derudover har vi super god kundeservice, som betyder, at vi har rigtig mange glade kunder.

Er mørk chokolade sundt?

Mørk chokolade er slet ikke skidt at indtage, hvis man holder sig indenfor de rette mængder. Chokolade med mere end 70% kakao indeholder hele 11 g fibre og er en kilde til jern og antioxidanter. Du kan altså sagtens sætte en æske med Marabou chokolade 70%, som vi har i små 10 grams størrelser, på kontoret uden at bidrage negativt til sundheden. Holder man sig under 20 gram om dagen, skal man ikke have dårlig samvittighed. Ikke mindst, så bidrager mørk chokolade jo også til det gode humør! Både på grund af måden den påvirker kroppen, men også på grund af den gode, kraftige smag. Hos Grafical.dk tror vi på, at mørk chokolade er sundt.

Hvordan laver man chokolade?

Chokoladeproduktion foregår således at man bruger kakaobønner. Man starter med at si bønnerne, så man kun har den rene kakaobønne tilbage. Alt efter hvilken smag chokoladen skal have, inddeler man så sin chokolade efter type, da der er stor forskel på smagen i de forskellige kakaobønner. Herefter rister man bønnerne, da det giver mere smag og samtidig farver bønnerne. Man tager nu de ristede bønner og fjerner den yderste skal, så man kun har den inderste del tilbage (også kaldet nibs). Bønnerne knuses så man har en pasta agtig konsistens tilbage som nu kan bruges til cokolade eller kakao.

Hvordan smelter man chokolade?

Hvis man gerne vil smelte chokolade, er den bedste løsning helt klart at gøre det i et vandbad med følgende metode:

- Hak din chokolade i mindre stykker
- Put vand i en gryde og varm det op (temperaturen skal holdes under kogepunktet)
- Tag din hakkede chokolade og fyld det i en lille metalskål, så den passer i gryden med det varme vand. Det er vigtigt, at skålen ikke rører vandet, det det ikke må få direkte varme, men derimod skal god chokolade varmes op med dampen med fra varme vand.
- Sørg for at rør rundt jævnligt, så din chokolade smelter langsomt og flot

Smelt chokolade i en mikroovn

Det er faktisk også muligt at smelte billig chokolade i en mikroovn. Put blot chokoladen i en skål der kan bruges i mikrobølgeovn og indstil den til et optøningsprogram eller giv den maksimalt 500W. Herefter skal du være meget opmærksom på, at din cokolade ikke bliver alt for varm - sørg for at røre rundt i chokoladen med jævne mellemrum.

Temperering af chokolade

Hvis du skal bruge billig chokolade som overtræk til en dessert er det ikke nok at smelte den, men derimod er man nødt til at temperere den. Hvis du får lavet en perfekt temperering, er der det helt rigtige "bid" i chokoladen og den får en meget fin overfalde. Man tempererer ved at smelte ca. 75% i et vandbad - som tommelfingerregel skal mørk chokolade have 55° og lys chokolade 45°. Du kan evt. anvende et termometer til at overvåge temperaturen. Når chokoladen er smeltet tager du skålen af vandbadet og putter den sidste del i lidt af gangen. Sørg for at røre rundt imens indtil det hele er smeltet. Den optimale temperatur hedder ved mørk chokolade nu 31°, 30° for lys og 29° for hvid. Nu er chokoladen klar til brug som overtræk. Hvis den bliver for kold, kan du altid varme den lidt op igen i et vandbad. Temperering af chokolade kan bruges til mange forskellige ting, så det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.  

Køb billig chokolade online

Grafical.dk hjælper dig, når du er ved at gå sukkerkold sidst på eftermiddagen. Vil du have stor variation, så vælg Twist blandet chokolade med både Daim og marcipan eller skal det kunne drikkes og være hyggeligt, så vælg varm chokolade, som vi også har et udvalg af. Vi har Marabou chokolade i både plader og som helt små stykker pakket ind enkeltvis. Skal det have en sjovere form kan du vælge Toms Skildpadder som har rundet 50 år og er Danmarks mest kendte og solgte stykke chokolade. Meget af vores chokolade køb er pakket ind enkeltvis, hvilket forlænger holdbarheden og friskheden, så det kan stå fremme til møder eller på sofabordet uden at blive kedeligt.Bliver det for sødt, kan du tage et kig på vores udvalg af bolcher, som vi har helt op til 2 kg pakker.

Daim chokolade

Daim er god chokolade med karamel som er en af favoritterne bland danskerne. Tidligere hed det Dajm, men for at være sikker på at det blev udtalt på samme måde i alle lande, besluttede man sig for at omdøbe det til Daim i norden i 1990. Daim bliver produceret på en fabrik nord for Stockholm.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde går du aldrig glip af gode tilbud og andre spændende kampagner. Er der opstået tvivl i forbindelse med din bestilling, eller har du spørgsmål til vores produkter er du selvfølgelig meget velkommen til at tage fat i vores dygtigt kundeservice på telefon eller mail. Er du mere til småkager? Så tag et kig vores vores udvalg lige her.