Chalk Marker

Med de smarte Chalk Markere i forskellige farver kan du male på dine skilte, butiksruder m.v. med en vejrbestandig og vandfast tusch.  Hos Grafical.dk sælger vi billige Chalk Markere fra Uni-Posca med hurtig levering direkte til din dør.  Med de smarte farver fra Chalk Markere fra Uni-Posca giver det helt nye muligheder når du skal skrive, dekorere eller male på dine tavler, vinduer m.v.  Har du f.eks. en lille hyggelig café, hvor du kører et super godt frokost tilbud? Med Chalk Markere kan du vælge at skrive det gode tilbud på vinduet, så kunderne får øje på det med det samme. Det er en fin måde at dekorere på, da det kan vaskes væk igen. Køber du en pakke med blandede Chalk Markere er det kun fantasien der sætter grænser.

Der er mange cafeer, restauranter men også andre virksomheder som benytter sig af små fine sorte tavler. Det kan være dagens menu, ledige tider idag og mange andre ting som de vælger at skrive med en chalk marker tusch. Det smarte er, at det kan gnides af igen med en våd klud.

Det er også super smart at have sådan en tavle hængende hjemme i køkkenet. Her kan det også være til stor hjælp for familiens medlemmer, at kunne følge med i ugens menu eller hvad hver især skal til af  fritidsaktiviteter i løbet af ugen.

Hvis du ikke er så meget til at skrive på tavler med Chalk Markere kan det være at du hellere vil skrive på sten med Uni-Posca tusch.

Hos Grafical.dk sælger vi også Uni-Posca tusch i set. På denne måde får du et bredt udvalg af tusch til super billige priser.

En chalk marker tusch er et sikkert ikke-giftigt produkt, og den virker næsten som en malepen. Som nævnt kan det andendes til mange formål og kan bruges på forskellige typer overflader som træ, keramik, glas og plast. En chalk marker tusch er desuden ideel til at lave skilte, almindelig mærkning og kunstprojekter.