Bomuldsgarn

Billigt bomuldsgarn til hurtig levering. Vi har mange forskellige farver i billig bomuldsgarn ✓ Prisgaranti ✓ Super kundeservice ✓ Billig fragt ✓ Stort udvalg

Bomuldsgarn i alle farver » Køb billigt nu

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af garn til billige priser og af forskelligt materiale. Her ser du vores spændende udvalg af bomulds garn, i mange flotte farver. Mangler du en bestemt farve, kan du benytte dig af vores varefilter til venstre på siden, hvor du kan vinge af ved den ønskede farve, og så kommer de kun frem i den ønskede farve. Herved undgår du, at skulle sidde og se alle de forskellige slags bomuldsgarn igennem. Vores udvalg af billig bomuldsgarn er i 100% bomuld, og kan vaskes ved 40 °C. Køb bomuldsgarn billigt enkeltvis i bestemte farver eller køb en af vores sortimentspakninger, hvor du får 20 forskellige farver til at strikke lækre varme strømper af.

Gode bomuldsgarn tilbud online hos os

Bomuldsgarn er en af de mest populære typer garn. Det er uden tvivl pga. garnets høje kvalitet og praktiske egenskaber. Derudover kan man få meget tykt bomuldsgarn som er virkelig god til at holde på varmen. Tyk bomuldsgarn er derfor at foretrække for mange, når de skal strikke vintertøjet. Bomuldsgarn bliver ikke kun brugt til at strikke varmt vintertøj af, som fx trøjer, halstørklæder og strømper. Man kan også sagtens bruge bomulds garn til at strikke let sommertøj af, eller til at hækle med. Her vil det ofte være bedre at gå med mere tyndt bomuldsgarn, for at ikke få det alt for varmt om sommeren. Tyndt bomuldsgarn kan også for nogle være lettere at arbejde med. Uanset hvad du leder efter, kan du her hos Grafical finde både blødt bomuldsgarn og tykt bomuldsgarn tilbud. Vi har også et stort udvalg af strømpegarn, som du kan lige her.

Bomuldsgarn - Hvad er bomuld lavet af?

Bomuld fremstilles af frøulden fra flere arter af bomuldslægten. Den er mest kendt for den oprindelige mexicanske plante Gossypium Hirsutum, også kaldet indlandsbomuld. Dette bruges til produktionen af tøj. Bomuld er derfor en fiber, der vokser rundt om frøene på bomuldsplanten. Disse fibre spindes til tråde og bruges til at lave åndbare tekstiler af. Der findes også økologisk bomuldsgarn på hylderne.

Planten dyrkes på ca. 5% af verdens landbrugsarealer, og er blandt verdens mest brugte naturtekstiler til beklædning. Man har dyrket bomuld i mindst 3.000 år, men man brugte ikke kemikalier i bomuld før efter 2. verdenskrig. Når fibrene er forarbejdet, består det af næsten ren cellulose, hvilket er naturligt polymer. Over 40% af alle de tekstilfibre man bruger i verden i dag, stammer fra bomuld.

Masser af billigt bomuldsgarn 8/4

Størstedelen af det bomulds garn vi har på shoppen er 8/4 bomuldsgarn. Du kan derfor med sikkerhed finde billig bomuldsgarn 8/4 her på siden. Men hvis du leder efter bomuldsgarn 8/4 tilbud er du i hvert fald kommet til det rigtige sted. Vi har også andre slags bomuldsgarn, nemlig bomuldsgarn 8/8. Så køb bomuldsgarn og kom i gang med dit næste strikkeprojekt.  

Strik i bomuldsgarn

Garn i bomuld er fremragende som strikkegarn. Uanset om det er karklude eller en lille pung, så er bomuld rigtig godt at strikke og hækle med. Se det store bomuldsgarn udsalg lige her. Vi har altid fordelagtige priser på vores varer, så du kan med sikkerhed finde bomuldsgarn billig her. Udover tilbud bomuldsgarn har vi også en masse ekstra tilbehør eller lignende kategorier, du måske vil synes om.

Merceriseret bomuldsgarn

Her finder du også vores store udvalg af merceriseret bomuldsgarn. Dette merceriserede bomuldsgarn har et smukt og blankt skær, som egner sig til mange forskellige ting. Mercerisering er en behandling af bomulds garn, hvor det behandles under spænd. Fibrene retter sig ud, og får en smuk glans. Samtidig bliver den mere slidstærk og tager bedre imod farve.

Hvad bruges bomuldsgarn maxi til?

Bomuldsgarn maxi er en af de mest populære typer garn i Danmark, og mange andre lande. Det er uden tvivl pga. garnets høje kvalitet og praktiske egenskaber. Bomuldsgarn bliver ikke kun brugt til at strikke varmt vintertøj af, som fx trøjer, halstørklæder og strømper. Man kan også sagtens bruge bomuldsgarn maxi til at strikke let sommertøj af, eller til at hækle med.

Mangler du andet end bomuldsgarn?

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af forskelligt sytilbehør. Der er alt lige fra symaskiner, elastik, nåle og fyld, til sytråd, knapper og refleks. Vi har også et stort udvalg af broderi, hvis det har større interesse end at skulle strikke og hækle med garn af bomuld. Du finder altså mange varer udover billigt strikkegarn. Hvis du mangler inspiration til hvad du kan lave med bomuldsgarn, kan du f.eks. få vejledning til at lave en hæklet karklud eller en strikket karklud. På Grafical.dk finder du mange både hækle og strikkeopskrifter. Blandt andet kan du finde en opskrift til en sød lille hækle elefant.

Mangler du pynt til dit syprojekt, så kan du her se vores store udvalg af perler og smykkedele. Vi har både de populære rørperler, perler i træ, metal, glas og ler.

FAQ Bomuldsgarn

Her kan du læse de mest stillede spørgsmål om bomulds garn.

Hvor kan jeg købe bomuldsgarn?

På Grafical.dk har vi et bredt udvalg af bomulds garn til rigtig billige priser og hurtig levering. Er du i tvivl om noget, sidder vores venlige kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Hvordan bruger jeg bomuldsgarn?

Du kan gøre mange ting med garnet. Hækle karklude eller håndklæder, strikke tøj til børnebørnene eller som en almindelig snor i hverdagen.

Hvad er bomuldsgarn?

Det fremstilles af frøulden fra bomuldsslægter. Fibrene spindes til tråde og bruges til at lave tekstiler af.

Hvilke typer bomuldsgarn findes der?

På Grafical.dk har vi merceriseret bomulds garn, 8/4 garn, 8/8 garn og bomuldsgarn maxi. Derudover kan man få økologisk bomuldsgarn.