Bogstøtter

Bogstøtte i metal og træ i flere farver. Køb flotte bogstøtter til bogreolen, biblioteket, kontoret eller børneværelset online på Grafical.dk.

Køb bogstøtter online

Bogstøtte i metal og træ til super billige priser. Du kan vælge metal bogstøtter i sort og hvid i 2 forskellige størrelser, en lille bogstøtte på 15 cm i højden og en stor bogstøtte på 20 cm. Kan du bedre lide træ bogstøtter, har vi en flot bog støtte i lyst kejsertræ, der har en højde på 15 cm. Vi har billig fragt og hurtig levering direkte til kontoret, din privatadresse eller hvor du skal bruge din bogstopper. En bogstøtte bliver også kaldt en "bookend" eller "bookends" på engelsk.

Hvad er en god bogstøtte?

Man ser mange af dem i i biblioteker og boghandlere, men bogstøtter er naturligvis også gode at have i sit private hjem til din bogsamling. En god bogstøtte skal være høj, robust og tungt nok, når det placeres i hver ende af en række opretstående bøger for at støtte dem.
Vores bogstøtter har ikke børnemotiver, men de kan sagtens bruges til børn, idet formerne og materialerne kan bruges både i bogreolen hos voksne, på biblioteket, på kontoret eller i børneværelset.

Skal det være en træ bogstøtte, så har vi også det. Der er mange, som søger efter bogstøtter i teaktræ eller fra Hay, ja der er endda også nogen, der søger efter akryl bogstøtter. Vores træbogstøtter er i træsorten kejsertræ, som stammer fra Kina men som også bruges i haver i Danmark. Det er et løvtræ ligesom egetræ bare ikke nær så store men velegnet til at lave en god bog støtte.

Søgte du i stedet en bogstøtte til læsning?

Alle vores bogstøtter i denne varegruppe er beregnet for reoler, skriveborde, skænke osv. Hvis du søger en bogstøtte til læsning, så har vi det man kalder dokumentholdere, som er beregnet til at få en mere behagelig læsehøjde på papir eller bøger på skrivebordet sammen med lamper, der giver et godt lys til læsningen.
Søger du et læsestativ eller en holder til bøger, så kan du finde sådan en type holder til bog her.

Køb din bogstøtte online

Grafical.dk er en stor jysk webshop placeret i Holstebro. Vi har 50.000 forskellige varer online på webshoppen heriblandt et stort udvalg af bogstopper. Det er ikke antikke bogstøtter du finder hos os men mere enkle bogstøtter i et moderne design.
Grafical.dk sælger kun bogstøtter online, så er du mere til traditionelle butikker, så kan du sikkert også købe en bogstøtte i Ikea, Bog og Ide, Bilka, Søstrene Grene eller måske Arnold Busck.
På webshoppen kan du finde et godt udvalg af billige bogstøtter i forskellige størrelser, der er både små og store bogstøtter i flere farver.