Dokumentholdere

Dokumentholdere kan placeres foran skærmen under arbejde med pc. Grafical har billige dokumentholdere fra Bakker Elkhuizen, Fellowes og ergonomi. En perfekt løsning hvis du ofte kigger i papirer og skærm på samme tid.  Hold styr på dokumenterne, mens du skriver eller læser med en dokumentholder fra Grafical.dk.

Med en dokumentholder eller konceptholder kan du aflaste din krop fra at sidde i anspændte arbejdsstillinger, hvorved du forhåbentlig kan undgå dårligdom som for eksempel hold i nakke eller ryg, og samtidig kan du arbejde mere ubesværet og dermed også hurtigere, fordi du kan holde styr på, hvor langt du er kommet ved hjælp af den indbyggede læselineal.

I vores webshop kan du finde dokumentholdere i forskellige udformninger og størrelser, så vi har noget til ethvert behov.

Grafical.dk sælger kvalitetsvarer til nettopriser, og vores dokumentholdere og konceptholdere er af mærkerne BakkerElkhuizen og EuroCept.

Hvis du har brug for andet ergonomisk korrekt IT udstyr, har Grafical.dk et stort sortiment under punktet "Ergonomisk IT-udstyr. Her kan du eksempelvis finde et stort udvalg af special-mus og pege-redskaber. Du kan også finde vores sortiment af arm- og håndledsstøtter, fodstøtter og andre  produkter, der kan forbedre den fysiske arbejdsplads.

Hos Grafical.dk gør vi os umage for at blive din foretrukne leverandør af kontorartikler, hobbyartikler, emballage, IT-tilbehør og husholdnings-artikler.

Husk - Du kan altid handle hos Grafical.dk til lave priser og med kort leveringstid.