Elbrændere | Træbrændere

Køb brænder til træ på Grafical.dk. Træbrænder i flere forskellige modeller og prisklasser ✓ God kvalitet ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Elbrænder til træ i flere modeller

Stort udvalg af elbrændere i flere størrelser og prisklasser. Vælg mellem træbrændere og brændenåle i forskellige tykkelser. Billig fragt og hurtig levering af brænder til træ. Køb din hobby brændepen online på Grafical.dk

Køb brænder til træ på nettet

Her finder du vores store udvalg af elbrændere og træbrændere. Du kan vælge mellem brændepenne i forskellige prisklasser med forskellige glødenåle og brændenåle. Vi sælger også brændenåle som tilbehør i 2 tykkelser 0,7 mm og 1,1 mm. Vi har prisgaranti på alle vores brændere til træ, så du kan være sikker på at købe til billige priser, og hvis du mod forventning finder en glødebrænder billigere et andet sted, matcher vi selvfølgelig prisen.

Brændemærkningspenne kender de fleste af os fra tiden i skolen, hvor elbrændere og træbrændere var et ofte brugt værktøj i sløjd timerne.

Hvordan bruger man en træbrænder

Er du alligevel i tvivl om, hvad du kan bruge en elbrænder til, så kan du brændemærke bogstaver, tal og tegninger i træ. Det kan eventuelt være et navneskilt, hvor du med træbrænderen skriver navnet på de personer, der bor i huset eller lejligheden.

Gravering i træ

På Grafical.dk kan du online købe en brænder til træ og få den leveret lige til døren. Er du mere til de fysiske butikker, kan du måske finde dem hos Harald Nyborg eller Biltema.

Vi har et billigt træbrænder sæt, som minder lidt om en loddekolbe, hvor du udover elbrænderen også får 7 forskellige glødenåle med hver sin form.

Grafical.dk har over 12.000 forskellige hobbyartikler, hvor hobby brændepenne hører under. Vi har billig fragt og hurtig levering.