Elbrændere | Træbrændere | Brænder til træ

Køb brænder til træ på Grafical.dk. Træbrænder i flere forskellige modeller og prisklasser ✓ God kvalitet ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Elbrænder til træ - Køb billig træbrænder

Stort elbrænder og træbrænder udvalg i flere størrelser og prisklasser. Vælg mellem træbrændere og brændenåle i forskellige tykkelser. Billig fragt og hurtig levering af brænder til træ. Køb din hobby brændepen online på Grafical.dk

Elbrænder, træbrænder, brænder til træ - kært barn har mange navne

Der findes mange forskellige betegnelser for hvad der reelt set er den samme type værktøj. Fælles for en elbrænder, træbrænder og brænder til træ er at de alle anvender strøm til at opvarme en metalspids eller metalbøjle til en høj varme, der så efterfølgende kan bruges til at brænde eller skære i træ og andre materialer med. En brænder til træ kan oftest indstille styrken, så du kan bestemme temperaturen på din brænder til træ.

Køb brænder til træ på nettet

Her finder du vores store udvalg af elbrændere og træbrændere. Du kan vælge mellem brændepenne i forskellige prisklasser med forskellige glødenåle og brændenåle. Vi sælger også brændenåle som tilbehør i 2 tykkelser 0,7 mm og 1,1 mm. Vi har prisgaranti på alle vores brændere til træ, så du kan være sikker på at købe til billige priser, og hvis du mod forventning finder en glødebrænder billigere et andet sted, matcher vi selvfølgelig prisen.

En brændemærkningspen kender de fleste af os fra tiden i skolen, hvor en elbrænder og træbrænder var et ofte brugt værktøj i sløjdtimerne.

Hvordan bruger man en træbrænder?

Er du alligevel i tvivl om, hvad du kan bruge en elbrænder til, så kan du brændemærke bogstaver, tal og tegninger i træ. Det kan eventuelt være et navneskilt, hvor du med træbrænderen skriver navnet på de personer, der bor i huset eller lejligheden.
Der er også mange der bruger en træbrænder til f.eks. at dekorere bogstoppere, navneskilte og diverse træartikler såsom små kister, spejle og rammer mm.

Træbrænder til børn

Kan børn bruge en træbrænder. Ja. Større børn kan uden tvivl bruge en træbrænder. Så længe de er oplært i at bruge den korrekt og er store nok til at forstå, at det - ligesom alle andre værktøjer - er farligt, hvis det ikke anvendes korrekt. På sin vis er det at arbejde med en træbrænder til børn ikke mere farligt end når børn, der går til spejder sidder og snitter i træ.

Gravering i træ

På Grafical.dk kan du online købe en brænder til træ og få den leveret lige til døren. Er du mere til de fysiske butikker, kan du måske finde dem hos Harald Nyborg eller Biltema.

Vi har et billigt træbrænder sæt, som minder lidt om en loddekolbe, hvor du udover elbrænderen også får 7 forskellige glødenåle med hver sin form.

Grafical.dk har over 12.000 forskellige hobbyartikler, hvor hobby brændepenne hører under. Vi har billig fragt og hurtig levering.

Elbrænder og træbrænder til hobby

Graficals egne medarbejdere bruger også elbrændere til deres egne hobbyprojekter. Benjamin fra marketing fortæller: "Jeg har anvendt en elbrænder til at udskære mønstre i forskellige skummaterialer. Når man arbejder med den slags vil jeg dog på det kraftigste anbefale, at man for det første gør det udenfor eller et vel ventileret sted, og at man anvender en form for åndedrætsværn. Det samme vil jeg i øvrigt anbefale at gøre, hvis man arbejder med en træbrænder på f.eks. MDF-træ eller andre typer træ, der kan indeholde limrester".

Når du arbejder med en elbrænder er det altid vigtigt at du er forsigtig. Det siger sig selv, at man ikke skal berøre den varme ende af en elbrænder med fingrene, derudover anbefaler vi også altid, at du har et sikkert sted at lægge eller hænge din elbrænder, efter brug. Det kan være at din valgte elbrænder kommer med et ophæng eller en stander den kan stå i, men gør den ikke det, anbefaler vi f.eks. at du har en staniolbakke at lægge din elbrænder i, mens den køler ned efter brug.

Tilbehør til elbrænder

Husk at der findes en god mængde tilbehør til din nye elbrænder, du med fordel kan overveje at investere i. F.eks. kan du til mange typer elbrænder få nye brændnåle eler du kan købe et sæt med brændstempler. Du bør altid kontrollere, at det pågældende tilbehør passer til din elbrænder til træ.

Hvis du kan lide at brænde i træ med en træbrænder eller elbrænder vil du formentlig også kunne lide at gravere i glas eller andre materialer. Til det formål har vi gravørmaskinesæt som du kan finde blandt vores andet el-værktøj. Arbejder du med f.eks. skum materialer som polystyren til at lave store skulpturer, modeljernbanelandskaber eller lignende, vil en varmepistol også være en god ide.