Elbrændere | Træbrændere

Her finder du vores store udvalg af elbrændere og træbrændere. Du kan vælge mellem brændepenne i forskellige prisklasser med forskellige glødenåle og brændenåle. Vi sælger også brændenåle som tilbehør i 2 tykkelser 0,7 mm og 1,1 mm. Vi har prisgaranti på alle vores brændere til træ, så du kan være sikker på at købe til billige priser, og hvis du mod forventning finder en glødebrænder billigere et andet sted, matcher vi selvfølgelig prisen.

Brændemærkningspenne kender de fleste af os fra tiden i skolen, hvor elbrændere og træbrændere var et ofte brugt værktøj i sløjd timerne.

Er du alligevel i tvivl om, hvad du kan bruge en elbrænder til, så kan du brændemærke bogstaver, tal og tegninger i træ. Det kan eventuelt være et navneskilt, hvor du med træbrænderen skriver navnet på de personer, der bor i huset eller lejligheden.

På Grafical.dk kan du online købe en brænder til træ og få den leveret lige til døren. Er du mere til de fysiske butikker, kan du måske finde dem hos Harald Nyborg eller Biltema.

Vi har et billigt træbrænder sæt, som minder lidt om en loddekolbe, hvor du udover elbrænderen også får 7 forskellige glødenåle med hver sin form.

Grafical.dk har over 12.000 forskellige hobbyartikler, hvor hobby brændepenne hører under. Vi har billig fragt og hurtig levering.