Stiftblyanter | Pencils

Køb den bedste stiftblyant billigt online ✓ Gode blyanter at holde ved ✓ Stort udvalg af pencils og stiftblyanter ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Multisæt Staedtler Triplus Pens to Go 10 dele
Før DKK 139,00
DKK 125,10 pr. Sæt
På lager - Levering 1-3 hverdage
Stiftblyant Tombow MONO graph 0,5 pastel pink
På vej til lager

Forventet: 14-12-2021

Køb den helt rigtige stiftblyant

Stort udvalg af billige pencils og stiftblyanter. Gode at holde ved. Findes fra flere mærker som Pentel, Pilot og Niceday. Glem ikke stifter og pencilminer 0,5 og 0,7 mm, HB, 2B, 2H. Webshoppen har også Brother produkter, OH Markere og Rettepenne | Slettelak. Pencil eller stiftblyant kalder man dem også. Før hen i tiden var der almindelige blyanter som skulle spidses for at virke. I dag er der mange som foretrækker at bruge en stiftblyant. Det er nemt at trykke den tynde stift ud når man skriver eller hvis din pensil f.eks. knækker. Problemet er sommetider at de mindre børn også vi skrive med stiftblyanter. Det er altså ikke lige sagen når man skal lære at skrive og holde rigtigt ved en blyant.

Hvad er bedst til børn - pencils eller blyanter?

Som voksen synes du måske, at det er nemmere at skrive med en stiftblyant fremfor en almindelig blyant, men forholder det sig også sådan for børn. Til de mindre børn er det helt klart at anbefale almindelige blyanter som skal spidses med en blyantsspidser. Børnene kan ikke i den alder styre at skulle trykke tynde stifter ud på en stiftblyant, uden at den knækker. Nogle kalder også en stiftblyant for en trykblyant, fordi man skal trykke på den for at skubbe 0,5*0,5 stifter ud.

Udfold dig kreativt med stiftblyanter

Når børnene skal udfolde sig kreativt med pencil skal de selvfølgelig også have papir at tegne på. Det finder du til særlig gode priser på vores site Grafical.dk. Med vores sædvanlige hurtige levering af varer såsom en stiftblyant, kan der hurtigt komme gang i syslerne både for børn og voksne. Det er vigtigt for børn og deres motorik at de får lov til at tegne med tegneblyanter, at skrive med en blyant og male med eksempelvis caran d'ache farveblyanter. Dette er også en god måde at lære at tænke kreativt på og de er super stolte når den ene tegning efter den anden produceres med rekord fart. En stiftblyant gør det nemmere at tegne præcise streger eventuelt ved brug af en lineal.

Parker stiftblyant - det eksklusive valg

På mit skrivebord har jeg en Parker stiftblyant, som har fulgt mig i over 20 år. Det er en gave fra min kone, og hun har fået den flotte trykblyant indgraveret med mit navn. Denne blyant er blevet en slags lykkeamulet for mig, og jeg føler at min flotte Parker stiftblyant bringer mig held i mine beslutninger og i mit arbejde. Disse pencils skriver i øvrigt super godt og føles som super god kvalitet, når man trykker for at skubbe en ny 0,5*0,5 stift ud. Kunne du tænke dig at kigge nærmere på Parkers sortiment af kuglepenne og stiftblyanter, kan du købe en Parker stiftblyant i sæt her.

Stiftblyant på engelsk

Undrer du dig over, hvad stiftblyanter hedder på engelsk, så kaldes en blyant for "pencil" en stiftblyant for "mechanical pencil". En blyantstift kaldes "mine".