Askebæger udendørs

Base t/askebæger Securit ø25cm
Før DKK 719,00
DKK 575,20 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 12-12-2022

Askebæger sort vægmonteret 275mmx205mmx80mm
Før DKK 819,00
DKK 655,20 pr. Stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Her finder du vores udvalg af aksebægre til udendørs brug.

Vælg mellem forskellige størrelser, designs og ophængsmuligheder.  Super billige udendørs askebægre. Ofte hvis du er ude at handle, ude at spise, ved et uddannelses sted, ved et shopping center eller ved sygehuset, du oplever hvergang en askebæger der hænger på væggen udenfor eller en stor askebæger der stor på fliserne. mange mennesker ryger, og mange er dårlige til at rydde op efter sig selv. hvis der ikke er en skraldespand eller askebæger i nærheden. Derfor oplever vi ofte i vores hverdag, at der hænger askebægre på bygninger, hvor der færdes mange mennesker hver dag.

Vores udendørs askebægre finder du i god kvalitet. Prisen er super billig. Du kan få askebægrene i mange forskellige størrelser, designs og med forskellige ophængsmuligheder. Du kan få mange forskellige designs til at hænge på væggen. Det er også meget forskellige prisklasser askebægrene ligger i. Du kan også få askebægre til at sætte på jorden eller fliserne. Askebægrene er selvfølgelig brandsikre og indeholder inderspande, så det er let at tømme den igen.

De fleste steder er det ikke tilladt at ryge inderdørs, og man bliver derfor nødt til at gå ud. De kolde vinterdage kan det være super irriterende og koldt, dine fingre bliver tørre og irriteret her kan du købe cremer, lotion og salver til dine hænder, læber osv.

Du kan måske ofte føle du har dårlig ånde efter at have røget. Du trænger måske til at få opfrisket smagen i munden? Vi har et stort udvalg af konfekture stort udvalg af tyggegummi chokolade og meget mere.