Askebæger indendørs

Hos grafical.dk har vi et stort udvalg af affaldsspande med askebægre, til indendørs brug. Vælge mellem mange forskellige farver materialer og flotte designs. De mange flotte designs, kan gøre det svært at vælge hvilken skraldespand du ønsker. De fleste af skraldespandene er til industrielle formål. De er store og ikke noget der ses i almindelige hjem. Nogen af askebægrene kan indeholde op til 110 L, dog kan du også få nogen der kan indeholde 30 L. Det er forholdsvis meget, hvis man skal have den stående som privat person.

De forskellige designs fås i mange forskellige farver og det kan være svært at vælge mellem. Askebægrene er lavet i metal og er meget solide. Du kan få askebægre til at montere på væggen og andre til at stå på jorden. Askebægrene er brandhæmmende. Til de fleste af askebægrene kan du købe en inderspand, så den er let at tømme.

Mange unge mennesker der ryger smider ofte deres cigaretskodder på jorden. Det kan være en god ide at have en effektiv askebæger ved uddannelsessteder, hvor de unge ofte opholder sig.

Har du før prøvet at brænde dig? Så kender du sikkert følelsen. Et brandsår svier og gør ondt, det brænder på huden. Når man har med ild at gøre, er der altid en chance for at det kan gå galt og man brænder sig. Her kan du købe ting til førstehjælpskassen, bl.a. en kølende gel eller en kølegel der hjælper mod brandsår.

Er du en af de uheldige, der skal gøre en askebæger rent? Her kan du finde over 100 rengørings artikler der gør det letter for dig at rengøre askebægrene.