Teatersminke

Teatersminke til billige priser. Her hos Grafical har vi et stort udvalg af teatersminke fra både Grimas og Eulenspiegel. Du kan købe sminke farver enkeltvis eller du kan købe et helt startsæt så du er godt i gang. Du finder også en række forskellige slags teatersminke tilbehør som for eksempel underlagscreme, sminkesvampe, og cleansing lotion.

Før teatersminke var muligt,  så brugte skuespillere ofte istedet forskellige slags masker, så de hurtigt og nemt kunne skifte udseende.  Men Thespis , der anses for at være den første skuespiller, brugte blandt andet rødvin til at male hans ansigt før en forestilling.  I middelalderens Europa ændrede skuespillerne også deres udseende ved at male deres ansigter en anden farve. Ofte brugte de en hvid farve hvor man blandt andet brugte mel som ansigtsmaling.

Fremskridt i scenelyseteknologi krævede at teatersminke udviklede sig til et flerdimensionalt håndværk til den sminke vi anvender i dag. Faktisk har scenelys en stor effekt på ansigtsmaling og teatersminke, så det er vigtigt at overveje nogle punkter før man vælger makeup. Man skal for eksempel have i tankerne at gul bliver mere orange i de fleste typer scenelys.