3M Lim

Spraylim - 3M Re Mount flytbar - 400 ml
3 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Limstift 3M Scotch 6208D Glue Stick 8gr
På vej til lager

Forventet: 06-12-2022

Limstift 3M Scotch 6221D Glue Stick 21gr
På vej til lager

Forventet: 06-12-2022

I denne varegruppe kan du se vores sortiment af 3M lim. Udvalget består af spraylim fra 3M og blandt andet det populære Scotch lim, som fås i mange forskellige udgaver. Det er også her du finder det efterspurgte Mount Spray, som er perfekt til limninger på større overflader. Her på dennes ide finder du blandt andet det populære  3M spraylim.

Men hvad er 3M lim og spraylim for noget?

Der er mange slags 3M lim og spraylim, der kan opfylde behovene i mange forskellige sammenhæng. Det kan ofte være en som en erstatning for hvid lim, tape og andre klæbemidler, så længe de materialer der skal limes sammen er taget i betragtning. Når man vælger spraylim, er det vigtigt at bemærke hvor hurtigt det tørrer, og om bindingen er permanent, semi-permanent eller midlertidig.

“Tack” er en anden vigtig egenskab du bør overveje omkring spraylim. Tack er hvor klæbrig et klæbemiddel er. Høj klæbeevne betyder at 3M limen vil klæbe næsten øjeblikkeligt, mens med en lav klæbeevne er man i stand til at flytte emnet man limer flere gange uden problemer.

Det kan f.eks være denne denne 3M lim som hedder "Lim Re Mount" som er designet til at give en midlertidig klæbeevne. Tillader gentagne ompositioneringer uden at efterlade limrester.

Alt afhængigt af hvor hurtigt 3M lim tørrer, og hvor meget tack de har, kan spraylim være nyttige til forskellige formål. De kan ofte anvendes til en række forskellige overflader permanent samtidig kan andre være gode til midlertidig positionering af papirprodukter, skum og stof. En anden slags 3M lim er specielt lavet til lettere hjemme og kontor brug som f.eks. til  kranse, silke blomster dekorationer, modelbygning og hjemme reparationer. Ekstra stærk 3M lim kan bruges til limning af laminater på bordplader, borde og reoler.

Derudover er 3M Danmark og Grafical.dk som 3M forhandler især kendt for deres post it notes og deres Scotch tape, gaffatape, 3M monteringstape og dobbeltklæbende puder og tape.