Zinksalve

Zinksalve til rigtig skarpe priser. Se vores udvalg af zink salve her på Grafical.dk ✓ Hurtig levering ✓ Lave priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Zinksalve » Billig zink salve på Grafical.dk

På Grafical.dk kan du findes vores udvalg af zinksalve. Køb din zinksalve hos os, og vi sørger for, at din ordre bliver leveret direkte hjem til din hoveddør, hurtigt og nemt. Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret, når vi kører tilbud og kampagner på zinksalve.

Hvordan virker zinksalve?

Når man benytter sig af zinksalve lægger det faktisk en meget tynd beskyttende hinde oven på din hud. Det er rigtig godt, hvis din hud skal have ro til at hele, da zinksalven beskytter mod skidt og snavs. Zinksalve består hovedsageligt af zinkoxid som har en tørrende og helende effekt på zinksalve sår og huden, og det benytter i en lang række hudplejeprodukter. Zinksalve på sår hjælper på den måde med irritation og rødme på huden og kan også være oplagt til at lindre skoldkopper. Dog anbefales det ikke at benytte zinksalven til eksem, akne, hæmorider eller på tatoveringer. Zinksalve bumser og zinksalve uren hud er derfor ikke anbefalelsesværdigt.

Zinksalve til voksne og børn

Der findes både zinksalve til voksne men også zinksalve baby. Det kan være, at du har erfaring med, at den lille har fået bleeksem i form af rødme og kløe - her kan zinksalve være en rigtig god hjælp. Man smører det blot på hver gang man skifter ble, og med tiden vil huden hele igen og blive normal. Derudover kan man påføre det jævnligt efterfølgende for at få en forebyggende effekt. Grunden til at børn kan rammes af dette er, at området dernede er varmere og fugtigere end andre steder, og at huden samtidig kommer i kontakt med urin og afføring.

Man kan som hovedregel smøre zinksalve på hele kroppen, dog skal man være påpasselig med ikke at få salven i øjnene. Hvis uheldet er ude, skal du skylle øjnene grundigt hurtigst muligt.

Zinksalve hvor ofte?

Man skal smøre med zinksalve efter behov, og det kan være op til flere gange om dagen. Husk at huden/såret skal være rent og tørt. Zinksalve er særdeles effektiv mod følgende gener:

- Den lille har rød numse
- Hudirritation
- Sår
- Brystvorterne når man ammer

Zinksalve bivirkninger

Nogen vil måske spørge: er zinksalve farligt? Der er ikke nogle farlige zinksalve bivirkninger ved brug af zinksalve. Din hud kan meget sjældent blive ekstra følsom og irriteret, men det er ikke noget der er nogle officielle tal på, hvilket også underbygger, at irritationerne er noget der forekommer meget sjældent.

Skulle der opstå spørgsmål i forbindelse med din zinksalve bestilling eller har du brug for vejledning i forhold til produkterne? Du skal ikke tøve med at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon. De sidder klar til at hjælpe dig og give dig den bedst mulige vejledning.

Hvis du snart skal ned og nyde syden sol, er det en god idé at købe sig en ordenligt solcreme. Du kan finde vores udvalg lige her.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde sørger vi altid for at holde dig opdateret, når vi har rigtigt gode kampagner og tilbud på mange af vores produkter. Du kan bogmærke siden her, og tjekke en gang imellem om vi har akrylmaling tilbud kørende i øjeblikket.