Solcreme

Stort udvalg i solcreme fra Derma, Plum og Deb. I sortimentet finder du også Derma Helse Sollotion SPF 30 uden farve og parfume, der af Forbrugerrådet TÆNK er blevet kåret som Bedst i test. Vi har ofte gode tilbud på solcreme, og tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du direkte besked, når vi har udsalg, gratis levering osv.

Det var i 2016, at Forbrugerrådet TÆNK kårede Derma solcremen som Bedst i test. Jeg ved faktisk ikke hvilken solcreme, der er den bedste i 2018 og 2017.

Når du køber solcreme, kan du vælge mellem forskellige solfaktor. Vi har lige fra faktor 15, 20, 30 og op til 50, som næsten er sunblock, dvs. at solcremen næsten blokerer for solens farlige uv-stråler. Det hedder UVA og UVB beskyttelse.

Min søn er allergisk overfor de fleste former for solcreme, han får udslæt på kroppen af mange af solcremerne. Det er derfor vigtigt for os at finde noget solcreme, som egner sig godt til børn og er allergi venlige. Så de skal være fri for farlige kemikalier dvs. være parfumefri, farvefri, fri for parabener og hormonforstyrrende og kræftfremkaldende stoffer. Især Derma solcreme men også vores andre mærker er testet allergivenlige. Især vigtigt for små børn og babyer.

Mange søger efter solcreme til ansigtet, enten for at de har brug for ekstra beskyttelse eller noget solcreme der ikke fedter i ansigtet. Her har vi solcreme stift og spray. Solstiften er i faktor 50 og solspray er i faktor 20.