Whiteboard på hjul

Whiteboard på hjul til lave priser. Køb billige whiteboard tavle på hjul online. ✓ Hurtig levering ✓ Super kvalitet ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Whiteboard på hjul | Mobile Whiteboards

Whiteboard på hjul i god kvalitet fra Lintex, Nobo og Uniti finder du i denne varegruppe. Whiteboard på hjul giver en god fleksibel løsning, at vælge en mobil whiteboardtavle, du kan flytte rundt med i mødelokalet eller på kontoret. Skal du bruge mere plads at skrive på og ikke har tid til at viske ud, er der endnu en fordel ved et whiteboard på hjul, for de har nemlig typisk 2 sider, som begge er til at skrive på.  Flere af tavlerne kan du endda bare vippe rundt, så det er ganske hurtigt at gøre.

Der er mange der søger efter whiteboard på hjul brugt. Det skyldes nok, at man gerne vil spare penge og købe en billig whiteboard tavle. På Grafical.dk kan du ikke købe brugte whiteboards på hjul, men til gengæld sælger vi nye mobile whiteboardtavler til tilbudspriser.

Whiteboard på hjul i top kvalitet

Nogle kalder også en flipovertavle for en whiteboard tavle på stativ. Det kan man også sagtens kalde det. I denne varegruppe har vi kun lodrette whiteboard tavler på stativ og med hjul. Nogle af dem kan drejes eller flippes rundt, så du kan skrive på begge sider, før du skal viske ud. Flipovertavler er som regel men ikke altid skråtstillede, fordi flipoverpapiret, så ligger mere fast til at skrive på, og det er nemmere at skrive på.

Alle vores whiteboard på hjul er påmonteret på et stativ, så det kommer op i en højde, hvor du kan stå op og skrive på det og tilhørerne ved mødet eller foredraget kan se, hvad der står på tavlen. Whiteboard på stativ fås i flere farver. Du kan vælge mellem alu, hvid eller sort stativ til whiteboard tavlen.

Hvad er fordelen ved en whiteboard tavle på hjul?

Der kan være mange fordele ved at anskaffe sig et godt whiteboard på hjul. Først og fremmest er man jo helt fri for at ødelægge væggen for at skulle hænge en almindelig tavle op. Derudover er den også super nem at opbevare, når man ikke lige skal bruge den. Den kan nemlig bare køres ind i et depotrum eller stå helt og ad væggen. Et whiteboard på hjul er nemlig nem at flytte rundt på. Derfor er det også en fordel, hvis man har flere forskellige mødelokaler, og man pludselig står og skal bruge en ekstra whiteboard tavle på hjul. Så er det bare lige at smutte ind i lokalet ved siden af, og køre den ind i det korrekte mødelokale. Det er da super smart. Du kan se det store udvalg af billige whiteboard på hjul i top kvalitet lige her på siden.

Stort udvalg af whiteboard på hjul med tilbehør

På Grafical.dk kan du vælge mellem 50.000 varer indenfor kontorartikler og kontorinventar. Vi har altid haft salg af whiteboards som et stort og vigtigt område og derfor betragter vi os selv som en whiteboard shop, der sælger næsten alle slags tavler herunder whiteboard på hjul. En whiteboard tavle på hjul er super smart, men det er selvfølgelig også vigtigt at have tilbehør, der passer til whiteboardet. Hos Grafical.dk kan du blandt andet finde på whiteboard tuscher og magneter, der passer perfekt til dit whiteboard på hjul.

Du kan se vores udvalg af væghængte whiteboardtavler samt flipovertavler her.

Sidder du til leje eller har I lokaler i en ældre ejendom, så kan det godt være en god idé at undgå at skulle skrue eller monterer en whiteboardtavle op på væggen. Hvis du bestiller en whiteboard flipover tavle på hjul, så slipper du helt for dette. Vi har dem både med og uden hjul, så det afhænger af, hvor nem tavlen skal være at flytte rundt på.