Visitkortmappe

Visitkortmappe til billige priser. Vælg mellem et stort sortiment af visitkortmapper i forskellige farver, størrelser og mærker. De fås med faste eller løse lommer, så du kan supplere med flere lommer. Se også visitkortholder, visitkortlommer, kartoteker og dokumentmapper.  En visitkortmappe er bare ikke til at undvære. De fleste firmaer, sælgere, privatpersoner osv. har altid lige et visitkort klar. Hvis de bare ryger ned i bunden af tasken eller om på bagsædet af bilen er du hurtigt på den. Du finder temmelig sikkert aldrig det visitkort igen og så har vi balladen. Hvis du nu investerer i en visitkortmappe kan du med det samme indsætte de nye visitkort og så ved du hvor de er næste gang du skal bruge navnet, mobilnr, eller mail på en bestemt person.

Hos Grafical.dk finder du flere forskellige modeller af visitkortmappe og dermed også forskellige prisklasser. Det kan være at du vil have en af de lidt større visitkortmapper til at ligge hjemme i virksomheden og så have en af de mindre med på farten. Det virker godt for mange at når man så kommer hjem flytter man lige det nye kort over.

På webshoppen kan du udover visitkortmappe også købe en visitkortholder plast til at have stående på dit skrivebord, så dine kunder eller klienter kan snuppe et visitkort med, når de er til møde hos dig. Vi har også et udvalg af visitkort etui i metal, som er beregnet til at have med i tasken.

Visitkortmappe er egentligt ved at have nogle år på bagen. De lever stadig i bedste velgående da der jo ikke er kommet nogen erstatning eller alternativ for selve visitkortet.

Du kan også købe et desideret visitkortkartotek, som er beregnet til dem, som har mange visitkort, de skal holde styr på, hvor en visitkortmappe ikke helt rækker.

Vi har også en masse tilbehør til visitkortmappe såsom visitkortlommer, visitkort papir ark eller labelark fra Avery m.v., hvor du selv kan printe dine egne visitkort på og derefter trykke dem ud af arket, så de ser flotte ud.

Hvis du selv er til et møde og skal huske dine visitkort og din visitkortmappe kan du lige lave en lille note og sætte fast på dit clipboard. Du kan også vælge at opbevare dem i din mappe.