Visir

Køb visir hos Grafical og få leveret til døren - hurtigt, sikkert, nemt og frem for alt billigt. Her finder du vores visir udvalg til både professionelle og private - som altid til en god pris. Vi har både engangsvisir og genbrugsvisir i vores sortiment. Med et godt visir er du med til at beskytte ikke kun dig selv men også andre du kommer i kontakt med.

Hvad er fordelene ved et visir?

Først og fremmest har et visir den fordel, at det beskytter dine øjne, næse og mund mod stænk, dråber og luftbårne partikler mm. Et visir tillader dig samtidig at bære briller, hvilket kan være problematisk med f.eks. beskyttelsesbriller. Du kan med fordel kombinere brugen af visir med brugen af mundbind for at opnå endnu bedre beskyttelse.

Køb et CE-mærket visir


Når du køber visir er det vigtigt, at du sikrer dig, at det er CE-mærket. Det er din garant for at det visir du har anskaffet dig lever op til de sikkerhedsmæssige og kvalitetsmæssige krav der stilles til denne type produkt. Inden du tager et visir i brug er det vigtigt at du sikrer dig, om der er tale om et engangsvisir eller et visir til flergangsbrug.

Korrekt brug af visir

Inden du tager et visir på, bør du altid sikre dig at dine hænder er forsvarligt rengjort med brug af sæbe, håndsprit eller anden form for desinfektion. Et engangsvisir bør altid kasseres efter endt brug. Inden du genanvender et visir til flergangsbrug, bør du altid sikre dig at visiret er blevet afsprittet eller på anden vis desinficeret inden brug. Du kan med fordel kombinere brugen af visiret med andre former for personlige værnemidler.

Når du køber online hos Grafical får du dine varer leveret hurtigt. Det er sikkert og nemt at handle online.