Visir

Køb visir billigt på Grafical.dk ✓ Stort udvalg i CE-mærket ansigtsvisir og visir Corona ✓ Hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Mundvisir med øreelastik  - 10 stk
10 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Visir » Køb CE-mærket ansigtsvisir, visir og masker billigt

Køb visir, mundvisir og ansigtsvisir til super priser hos Grafical.dk. Gør dine ansigts visir og åndbar visir køb hos Grafical og få leveret til døren - hurtigt, sikkert, nemt og frem for alt billigt. Her finder du vores visir udvalg til både professionelle og private - som altid til en god pris. Vi har både engangsvisir, ansigtsmasker og genbrugsvisir i vores sortiment. Med et godt visir corona er du med til at beskytte ikke kun dig selv men også andre du kommer i kontakt med. Se det store udvalg af corona visir og mund visir lige her på siden til Danmarks bedste priser. I vores sortiment finder du også det populære mundvisir. Med et mundvisir dækker du ikke hele ansigtet, men udelukkende mund og næse. Et mundvisir er godkendt som erstatning for et almindeligt visir. Du kan læse nærmere om vores mundvisir nedenfor. Køb visir corona til super billige priser her hos Grafical.dk.

Hvad er fordelene ved et visir køb?

Først og fremmest har et visir den fordel, at det beskytter dine øjne, næse og mund mod stænk, dråber og luftbårne partikler mm. Et visir tillader dig samtidig at bære briller, hvilket kan være problematisk med masker og beskyttelsesbriller. Du kan med fordel kombinere brugen af visir corona med brugen af mundbind for at opnå endnu bedre beskyttelse. En af de største fordele ved at bruge visir fremfor mundbind, er at mange føler visiret er mere behageligt at have på i henhold til vejrtrækningen. Her er der ikke på samme måde et stykke stof som luften skal igennem, så man får en mere frisk luft, når man brugt et ansigtsvisir. Det vigtigste ved et ansigtsvisir corona, er at det er et visir mod corona som virker. Heldigvis for dig er alle vores visir og mundbind godkendte til beskyttelse mod corona. Så du kan med ro i maven lave et rigtig god corona visir køb lige her hos Grafical.dk.

Korrekt brug af visir corona

Inden du tager et visir på, bør du altid sikre dig at dine hænder er forsvarligt rengjort med brug af sæbe, håndsprit eller anden form for desinfektion. Et engangsvisir og engangs ansigtmasker bør altid kasseres efter endt brug. Inden du genanvender et visir til flergangsbrug, bør du altid sikre dig at visiret er blevet afsprittet eller på anden vis desinficeret inden brug. Du kan med fordel kombinere brugen af visiret med andre former for personlige værnemidler. Hos Grafical.dk kan du både finde ansigts visir til engangsbrug og flergangsbrug samt åndedrætsværn. Det er altid en god idé at tjekke om dit ansigt visir egner sig bedst til engangsbrug, eller om det er okay at bruge sit plastik visir flere gange. Det vigtigste er som sagt, at man afspritter og rengøre sit mundbind visir, så du er optimal beskyttelse mod alle bakterier. Køb visir corona i flere forskellige varianter lige her hos Grafical.dk, så du er optimalt beskyttet mod bakterier.

Køb et CE-mærket visir

Når du foretager dine visir køb er det vigtigt, at du sikrer dig, at visiret er CE-mærket. Det er din garanti for, at det visir køb du gør, lever op til de sikkerhedsmæssige og kvalitetsmæssige krav, der stilles til denne type produkt. Inden du tager et visir i brug, er det vigtigt at du sikrer dig, om der er tale om et engangsvisir eller et visir corona køb til flergangsbrug.

Er mundvisir godkendt?

Et af de spørgsmål vi ofte får, er mundvisir og ansigts visir godkendt til beskyttelse mod coronavirus? Det kan vi bekræfte, at de er. D. 28. oktober 2020 udsendte Sundhedsministeriet en ny bekendtgørelse (nr 1534), hvori et mundvisir blev sidestillet med andre typer af visir. Så du kan bruge dem som et hvilket som helst andet ansigtsvisir. Du kan læse bekendtgørelsen her.
Er du usikker på, hvad et mundvisir er? Et mundvisir - også kaldet et hage visir godkendt, er en type ansigtsvisir der sidder fast på hagen og har gennemsigtig plastik, der går op foran mund og næse. Men det er altså placeringen på hagen, der har fået nogle til at kalde det for et hage visir godkendt. Mens andre foretrækker at kalde det et mundvisir, fordi det ikke dækker foran øjnene som et almindeligt ansigtsvisir.

Hvor kan man købe visir?

Langt den letteste måde at købe visir på er online. Her kan du i ro og mag skabe dig et overblik over udvalget af visir til ansigtet eller visir til hagen. Når du køber online hos Grafical.dk får du dine varer leveret hurtigt. Det er sikkert og nemt at handle online. Køb visir corona hvis du har svært ved at trække vejret i et mundbind, eller hvis du bruger briller, som bliver dugget af mundbind. Så vil du helt sikkert blive glad for dit ansigts visir køb eller corona visir køb. Fordelen ved online køb af visir til ansigtet, er også at man ikke kommer ud og blandet sig mellem alle mulige andre i de fysiske butikker. På den måde mindsker man nemlig også risikoen for coronavirus. Det er super nemt at køb visir online. Det er bare, at lægge sine ansigtsvisir i kurven, og derefter køb visir. Så er det bare at sætte sig tilbage og slappe af, da vi hurtigt leverer masker og mundvisir direkte til din adresse. Hos Grafical.dk kan du altid lave et godt visir køb.

Huske andre værnemidler. Mundbind, visir og ansigtsmaske er en god beskyttelse, men det bør kombineres med andre værnemidler. F.eks. er det en god idé med håndsprit til at desinficere dit visir corona, hvis det er beregnet til genbrug. Du kan se vores store udvalg af håndsprit lige her. Er du tit på farten, og er ikke lige sikker på, at der står håndsprit, der hvor du skal hen. Så har vi heldigvis en varegruppe, der har alt, du behøver. Vi har masser af forskellige varianter af håndsprit til tasken, så du i kombination med din ansigtsskærm med visir til briller, ikke bliver smittet med corona.

Har du spørgsmål om godkendte visirer eller generelt om coronavirus? Så tag et kig på vores FAQ om Coronaværnemidler Er du i tvivl om der er tale om godkendte visirer til dit formål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Visir corona køb

Køb visir corona til beskyttelse mod smitte og til at stoppe smittespredning. Se vores store udvalg af billige personlige værnemidler i form af ansigts visir corona. Her hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af alle de værnemidler, du skal bruge for at opnå den optimale beskyttelse. Så har du allerede en visir maske, og ikke lige er på udkig efter en god visir pris, så har vi blandt meget andet også et stort udvalg af håndsprit gel lige her.

Husk du kan tilmelde dig nyhedsbrevet, så du altid ved, hvornår vi har kampagnetilbud på godkendte visirer, fragtfri dage eller momsfri dage. Du kan også oprette dig som bruger, så du optjener 5% bonus på alle din ordre. Den optjente bonus kan du til hver en tid bruge på en ordre på nye godkendte visirer, håndsprit, mundbind eller andre varer, så du sparer lidt ekstra.

Kan jeg bruge et visir corona til andre ting?

Visirer er ikke nogen ny opfindelse. Det har i mange år været almindeligt at bruge visir i f.eks. fødevareindustrien for at forhindre spytpartikler fra dem der bearbejder og pakker fødevarer at blande sig med fødevarerne. Så et åndbar visir corona kan bruges til andet. F.eks. bruges de også ofte i sundhedsvæsenet.

Hagevisir er et praktisk valg

Med et hagevisir har man et fornuftigt og praktisk valg til hverdagen. Når man bruger et hagevisir, undgår man smitte fra mund og næste og man oplever man heller ikke, at udsynet bliver generet. Derudover kan et hagevisir let rengøres. Modsat et mundbind er et hagevisir meget mere behageligt at have på i mange timer, så man på den måde også undgår duggede briller. Et hagevisir er godkendt som coronaværnemiddel for private i f.eks. offentlig transport og i butikker. Bemærk dog, at et hagevisir ikke er godkendt som værnemiddel for sunhedhedspersonale. På samme vis er det ikke tilladt at benytte hagevisir i stedet for mundbind på et hospital.

Visir FAQ

Under corona kan der opstå mange spørgsmål omkring det korrekte udstyr til at beskytte sig mod bakterier. Har du nogle spørgsmål til dit ansigtsvisir køb, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi altid forsøge at hjælpe dig så godt vi kan. Ellers kan du tage et kig på vores FAQ om corona visir værnemidler, som beskrevet længere oppe. Nedenfor finder du nogle af de spørgsmål, som andre personer har undret sig over i forbindelse med deres visir mundbind. Køb visir corona til super priser lige her hos Grafical.dk.

Hvor køber man visir?

På Grafical.dk finder du de billigste CE-mærket visirer, som giver optimal beskyttelse mod corona og andre bakterier. Du kan derfor roligt foretage dine køb visir corona lige her på siden. Vi har flere forskellige varianter af godkendte visirer at vælge i mellem, så du kan finde lige det, der passer bedst til dit behov.

Hvad koster et visir?

Et ansigtsvisir koster sjældent særlig meget. Hos Grafical.dk sparer du mange penge på dit visir køb, så du er sikker på en lav corona visir pris på alle de forskellige varianter.

Hvad er et visir?

Et visir er en plade, der er monteret på toppen af hovedet. Det beskytter øjne, næse og mund for bakterier og andre ting. Det kan eksempelvis være på en cykelhjelm for at beskytte mod vinden. Et visir corona bruges til at beskytte sig mod corona og anden virus.

Må man bruge visir i stedet for mundbind?

Ja, det må man gerne. Et visir til briller er nemlig også godkendt som værnemiddel mod corona, så du kan sagtens lave et god ansigtsvisir køb hos Grafical.dk, og bruge dem i det offentlige rum. I vores udvalg vinder du bl.a. godkendt ansigtsvisir der er CE-mærket. Vær opmærksom på, at ikke alle vore ansigtsvisir er CE-godkendt, men at de stadig kan være godkendt som alternativ til corona-værnemidler såsom mundbind i offentlig transport. Dette gælder bl.a. vores populær mundvisir, der er et af de mest solgte ansigtsvisir i vores forretning.

Vesir staves i øvrigt med i og ikke e, men ja, det lyder som om man siger vesir.

Er der forskel på et ansigtsvisir og et visir

Når det gælder visirer til beskyttelse mod smitte med f.eks. coronavirus er der ikke forskel på et ansigtsvisir og et visir. Det er to ord for det samme produkt. Når det er sagt kan der være forskel på ansigtsvisir og brille visir inden for andre produkttyper. F.eks. det ansigtsvisir du finder på en motorcykelhjelm eller en hjelm til en skihjem. Denne type ansigtsvisir forhandler vi ikke hos Grafical.dk.  tøve med at kontakte vores dygtige kundeservice på mail elle telefon. De sidder klar til at hjælpe dig i hele vores åbningstid.