Mundbind

Stort udvalg af CE-godkendte mundbind. Vi har billige priser på masker og andre værnemidler ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Mundbind med hovedelastik IIR 3-lags  - 50 stk
Før DKK 129,00
Fra DKK 109,65 pr. Pakker
På lager - Levering 1-3 hverdage

Mundbind og ansigtsmaske med øreelastik

Køb engangs mundbind og smarte mundbind til flergangsbrug online hos Grafical og få dem leveret til døren - hurtigt, sikkert og nemt. Vores mundbind er naturligvis CE-mærket og godkendt som værnemidler. Vi har et bredt udvalg af mundbind - der også går under betegnelser som ansigtsmasker, åndedrætsværn og sanitetsmasker.

Mundbind af højeste kvalitet

Hos Grafical sikrer vi os altid, at de varer vi leverer holder en høj kvalitet. Vi og vore leverandører har mange års erfaring i at forsyne både det danske sundhedsvæsen og private, og vi sikrer os derfor, at kvaliteten er i top, da det er folks sundhed der er på spil. De mundbind vi sælger som værnemidler er derfor CE-mærket og lever op til alle de regler der gælder for værnemidler af denne type. Som kunde kan du derfor være sikker på, at et mundbind der er købt hos Grafical er sikkert at bruge. Vi sælger mundbind 3 lags og ligger bl.a. inde med de populære Abena mundbind, der er blandt de bedste og billigste på markedet fra den store danske producent.

Vælg mellem flere typer mundbind og ansigtsmaske med øreelastik

I vores sortiment kan du finde mundbind med og uden ventil samt mundbind af type I, II og IIR. Ligesom der normalt er både sterile og non-sterile mundbind i vores sortiment. Søger du andre former for værnemidler end mundbind har vi et stort sortiment i vores særlige værnemiddel-varegruppe. Her kan du bl.a. finde håndsprit, engangshandsker og visirer.

Mundbind regler

De gældende regler for mundbind ændrer sig løbende. Derfor vil vi altid anbefale, at du følger sundhedsmyndighedernes opdaterede regler. Men som et udgangspunkt anbefales det, at man under det nuværende udbrud af coronavirus bærer mundbind på offentlige steder. Dvs. du f.eks. du disse steder skal bære mundbind: Lufthavn, offentlig transport, stationer, indkøbscentre. Det er vigtigt, at du ikke smider dit brugte mundbind i naturen. Vi anbefaler altid at du følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger, som du kan finde lige her.

Har du en arbejdsplads hvor det er påbudt at bære mundbind? Så husk, at du kan købe den nødvendige skiltning her hos Grafical, så gæster og medarbejdere bliver orienteret grundigt. Det samme gælder selvfølgelig skiltning i forhold til andre Covid-19 relaterede forhold.

Vil du gerne have ekstra sikkerhed? Så husk de andre værnemidler som f.eks. et visir, håndsprit eller handsker.

Og husk naturligvis som Sundhedsstyrelsen selv skriver, at mundbindet "er et supplement og ikke en erstatning for anbefalingerne om afstand og hygiejne, og at du skal gå i selvisolation hvis du har symptomer på COVID-19, er smittet eller er nær kontakt til en smittet."

Masker mod corona

Masker til munden forhindrer at spyt, mundvand og snot flyver ud i rummet, når du taler, hoster eller nyser. I mange år har det været normalt i Asien, at man tager mundbind eller ansigtsmaske med øreelastik på, hvis man er syg, sløj eller særligt udsat, og man skal med offentlige transportmidler eller ud i det offentlige rum, hvor der er mange mennesker tæt på én. I Danmark er det først efter, at regeringen har indført restriktioner og retningslinjer ifm. Covid-19, at danskerne er begyndt at købe masker mod Corona virus. Se vores store udvalg af mundbind her på siden og køb en maske nu.

Mundbind FAQ

Vi får stillet rigtig mange spørgsmål om vores vores mundbind. Så vi har forsøgt at svare på nogle af de oftest stillede mundbind-relaterede spørgsmål her:

Virker mundbind?

Kort og godt, ja. Selvom der findes meget misinformation på internettet og i medierne i disse dage, anbefaler alle sundhedsmyndigheder, at man under den nuværende epidemi benytter mundbind, for det er den bedste metode til at stoppe spredningen af virus imellem mennesker.

Hvor længe må man have mundbind på?

Der er ingen regler for hvor længe man må bære mundbind i løbet af en arbejdsdag f.eks. Mundbind giver en væsentlig friere vejrtrækning end f.eks. et åndedrætsværn (hvor der er regler). Sundhedsstyrelsen anbefaler dog, at man holder kortere pauser i løbet af dagen, hvor det er muligt at tage mundbindet. Derudover anbefaler de, at man skifter mundbind hver fjerde time. Du kan læse mere om brugen af værnemidler på arbejdstilsynets hjemmeside.

Hvor kan man købe mundbind?

I disse corona-tider kan du købe mundbind i de fleste forretninger. F.eks. sælger Coop mundbind i deres forretninger og det samme gør andre store supermarkedskæder ligesom du kan få mundbind Matas og ved apotekere. Men det nemmeste er dog at købe dine mundbind og andre værnemidler online, og få din ansigtsmaske med øreelastik leveret lige til døren. Ofte er der også penge at spare på denne måde. Skal du bruge store mængder mundbind til f.eks. en virksomhed, en institution osv, så er der især penge at spare ved at købe online.

Hvordan bruger jeg et mundbind?

1. Vask dine hænder med sæbe eller brug af håndsprit.
2. Lokaliser forsiden af mundbindet (Det er som regel den farvede side).
3. Placer mundbindet med forsiden udad, så det dækker både næse og mund. Fastgør det bag ørene.
4. Vær sikker på, at dit mundbind sidder helt tæt til ansigtet. Er der en lille metalbøjle i toppen af mundbindet, så bøj denne, så den følger næsens kontor.
5. Rør ikke ved mundbindet, mens det er i brug. Skift det gerne ofte og altid hvis det bliver beskidt eller vådt.
6. Efter brug bør du fjerne dit mundbind ved at tage fat i elastikkerne. Undgå at røre ved selve mundbindet, og smid det herefter ud. Put det ikke i lommen.
7: Efter brug bør du igen vaske dine hænder med sæbe eller håndsprit.

Har du spørgsmål om coronavirus og værnemidler? Så tag et kig på vores FAQ om Coronaværnemidler