Mundbind

Køb engangs mundbind og mundbind til flergangsbrug online hos Grafical og få dem leveret til døren - hurtigt, sikkert og nemt. Vores mundbind er naturligvis CE-mærket og godkendt som værnemidler. Vi har et bredt udvalg af mundbind - der også går under betegnelser som ansigtsmasker, åndedrætsværn og sanitetsmasker.

Mundbind af højeste kvalitet

Hos Grafical sikrer vi os altid, at de varer vi leverer holder en høj kvalitet. Vi og vore leverandører har mange års erfaring i at levere bl.a. mundbind til både det danske sundhedsvæsen og private, og vi sikrer os derfor, at kvaliteten er i top, da det er folks sundhed der er på spil. De mundbind vi sælger som værnemidler er derfor CE-mærket og lever op til alle de regler der gælder for værnemidler af denne type. Som kunde kan du derfor være sikker på, at et mundbind der er købt hos Grafical er sikkert at bruge.

Vælg mellem flere typer mundbind og ansigtsmasker

I vores sortiment kan du finde mundbind med og uden ventil samt mundbind af type I, II og IIR. Ligesom der normalt er både sterile og non-sterile mundbind i vores sortiment. Søger du andre former for værnemidler end mundbind har vi et stort sortiment i vores særlige værnemiddel-varegruppe. Her kan du bl.a. finde håndsprit, engangshandsker og visirer.

Hvordan bruger jeg et mundbind?


1. Vask dine hænder med sæbe eller brug af håndsprit.
2. Lokaliser forsiden af mundbindet (Det er som regel den farvede side).
3. Placer mundbindet med forsiden udad, så det dækker både næse og mund. Fastgør det bag ørene.
4. Vær sikker på, at dit mundbind sidder helt tæt til ansigtet. Er der en lille metalbøjle i toppen af mundbindet, så bøj denne, så den følger næsens kontor.
5. Rør ikke ved mundbindet, mens det er i brug. Skift det gerne ofte og altid hvis det bliver beskidt eller vådt.
6. Efter brug bør du fjerne dit mundbind ved at tage fat i elastikkerne. Undgå at røre ved selve mundbindet, og smid det herefter ud. Put det ikke i lommen.
7: Efter brug bør du igen vaske dine hænder med sæbe eller håndsprit.

Når du skal foretage dine mundbind køb er det hurtigt og nemt at gøre dem online hos Grafical.