Mundbind

CE-godkendte mundbind i et stort udvalg. Vi har billige priser på masker og andre værnemidler ✓ Prisgaranti ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Mundbind » Køb godkendte mundbind billigt hos Grafical

Køb engangs mundbind og smarte mundbind til flergangsbrug online på Grafical og få dem leveret til døren - hurtigt, sikkert og nemt. Vores sort mundbind er naturligvis CE-mærket og godkendt som værnemidler. Vi har et bredt udvalg af 3 lags stof mundbind - der også går under betegnelser som ansigtsmasker, åndedrætsværn og sanitetsmasker.

Køb mundbind af højeste kvalitet

På Grafical.dk sikrer vi os altid, at de varer vi leverer holder en høj kvalitet. Vi og vore leverandører har mange års erfaring i at forsyne både det danske sundhedsvæsen og private, og vi sikrer os derfor, at kvaliteten er i top, da det er folks sundhed der er på spil. De godkendte mundbind vi sælger som værnemidler er derfor CE-mærket og lever op til alle de regler der gælder for værnemidler af denne type. Som kunde kan du derfor være sikker på, at et 3 lags stof mundbind der er købt hos Grafical er sikkert at bruge. Vi sælger sort mundbind 3 lags og ligger bl.a. inde med de populære Abena mundbind sort, der er blandt de bedste og billigste på markedet fra den store danske producent.

Vælg mellem flere typer sort mundbind og ansigtsmaske med øreelastik

I vores sortiment kan du finde billig mundbind køb med og uden ventil samt sort mundbind af type I, II og IIR. Ligesom der normalt er både sterile og non-sterile mundbind i vores sortiment. Søger du andre former for værnemidler end godkendte mundbind sort har vi et stort sortiment i vores særlige værnemiddel-varegruppe. Her kan du bl.a. finde håndsprit, engangshandsker og visirer.

Mundbind regler

De gældende regler for mundbind ændrer sig løbende. Derfor vil vi altid anbefale, at du følger sundhedsmyndighedernes opdaterede regler. Men som et udgangspunkt anbefales det, at man under det nuværende udbrud af coronavirus bærer mundbind på offentlige steder. Dvs. du f.eks. disse steder skal bære mundbind: Lufthavn, offentlig transport, stationer, indkøbscentre. Det er vigtigt, at du ikke smider dit brugte 3 lags stof mundbind i naturen. Vi anbefaler altid at du følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger, som du kan finde lige her.

Har du en arbejdsplads hvor det er påbudt at bære godkendte mundbind? Så husk, at du kan købe den nødvendige skiltning her på Grafical, så gæster og medarbejdere bliver orienteret grundigt. Det samme gælder selvfølgelig skiltning i forhold til andre Covid-19 relaterede forhold.

Vil du gerne have ekstra sikkerhed? Så husk de andre værnemidler som f.eks. et visir, håndsprit eller handsker.

Og husk naturligvis som Sundhedsstyrelsen selv skriver, at mundbindet "er et supplement og ikke en erstatning for anbefalingerne om afstand og hygiejne, og at du skal gå i selvisolation hvis du har symptomer på COVID-19, er smittet eller er nær kontakt til en smittet."

Masker mod corona

Masker til munden forhindrer at spyt, mundvand og snot flyver ud i rummet, når du taler, hoster eller nyser. I mange år har det været normalt i Asien, at man tager 3 lags stof mundbind eller ansigtsmaske med øreelastik på, hvis man er syg, sløj eller særligt udsat, og man skal med offentlige transportmidler eller ud i det offentlige rum, hvor der er mange mennesker tæt på én. I Danmark er det først efter, at regeringen har indført restriktioner og retningslinjer ifm. Covid-19, at danskerne er begyndt at købe masker mod Corona virus. Se vores store udvalg af 3 lags stof mundbind og corona masker her på siden og gør et godt mundbind køb idag.

Sorte mundbind

Hvis du gerne vil se lidt mere diskret ud, når du skal bære mundbind, kan du købe flere udgaver af engangs mundbind sort på Grafical.dk. De sorte mundbind engangs ser lidt mindre sygehusagtige ud. Lidt på samme måde som at tatovører ser lidt smartere ud med sorte engangshandsker end de kliniske hvide gummihandsker. Vi sælger sort engangs mundbind i små oplag også, så du ikke behøver at bestille for en formue ad gangen. Du kan lige nu bestille 2 slags sorte engangsmundbind: det første engangsmundbind sort er af typen IIR fra Abena og er 3-lags mundbind sorte, som vi sælger i pakninger á 50 stk. Vi har også fået en ny slags sort maske, som er sorte mundbind type 2 R, som vi sælger i pakker med kun 10 stk. mundbind sort engangs i hver.

Mundbind FAQ

Vi får stillet rigtig mange spørgsmål om vores vores godkendte mundbind. Så vi har forsøgt at svare på nogle af de oftest stillede mundbind-relaterede spørgsmål her:

Virker mundbind?

Kort og godt, ja. Selvom der findes meget misinformation på internettet og i medierne i disse dage, anbefaler alle sundhedsmyndigheder, at man under den nuværende epidemi benytter mundbind maske, for det er den bedste metode til at stoppe spredningen af virus imellem mennesker.

Hvor længe må man have mundbind på?

Der er ingen regler for hvor længe man må bære mundbind i løbet af en arbejdsdag f.eks. Mundbind giver en væsentlig friere vejrtrækning end f.eks. et åndedrætsværn (hvor der er regler). Sundhedsstyrelsen anbefaler dog, at man holder kortere pauser i løbet af dagen, hvor det er muligt at tage mundbindet. Derudover anbefaler de, at man skifter mundbind hver fjerde time. Du kan læse mere om brugen af værnemidler og brugen af munbindarbejdstilsynets hjemmeside.

Hvor kan man købe mundbind?

I disse corona-tider kan du købe billig mundbind i de fleste forretninger. F.eks. sælger Coop mundbind i deres forretninger og det samme gør andre store supermarkedskæder ligesom du kan få godkendte mundbind Matas og ved apotekere. Men det nemmeste er dog at gøre et billig mundbind køb online samt andre værnemidler, og få din ansigtsmaske med øreelastik leveret lige til døren. Ofte er der også penge at spare på denne måde. Skal du bruge store mængder mundbind køb til f.eks. en virksomhed, en institution osv, så er der især penge at spare ved at købe online.

Hvordan bruger jeg et mundbind?

1. Vask dine hænder med sæbe eller brug af håndsprit.
2. Lokaliser forsiden af mundbindet (Det er som regel den farvede side).
3. Placer mundbindet med forsiden udad, så det dækker både næse og mund. Fastgør det bag ørene.
4. Vær sikker på, at dit mundbind sidder helt tæt til ansigtet. Er der en lille metalbøjle i toppen af mundbindet, så bøj denne, så den følger næsens kontor.
5. Rør ikke ved mundbindet, mens det er i brug. Skift det gerne ofte og altid hvis det bliver beskidt eller vådt.
6. Efter brug bør du fjerne dit mundbind ved at tage fat i elastikkerne. Undgå at røre ved selve mundbindet, og smid det herefter ud. Put det ikke i lommen.
7: Efter brug bør du igen vaske dine hænder med sæbe eller håndsprit.

Har du spørgsmål om coronavirus og værnemidler? Så tag et kig på vores FAQ om Coronaværnemidler

De bedste mundbind priser

Er du på jagt efter de bedste mundbind priser på nettet. På Grafical.dk arbejder vi altid på at sælge vores mund bind til de lavest mulige godkendte mundbind priser. Vores underleverandører arbejder i døgndrift på at skaffe forsyninger til de lavest mulige priser, samtidig med at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Det drejer sig trods alt om vores alle sammens helbred og tryghed.
Fra tid til anden holder vi også tilbud hvor du kan finde den absolut bedste mundbind pris på nettet her på Grafical.dk. Hvis du ikke vil gå glip af sådan et mundbindtilbud, så skulle du tage at skrive dig op til vores nyhedsbrev, så får du helt automatisk tilsendt de bedste tilbud, når de kommer. Samtidig deltager du automatisk i lodtrækningen om en lang række fede designerpræmier flere gange om året.
Som modtager af vores nyhedsbrev får du også adgang til en række tilbudskoder, der kun sendes ud til nyhedsbrevsmodtager. F.eks. dage med gratis fragt eller "momsfri". Skriver du dig op til nyhedsbrevet (første gang), modtager du desuden en rabatkode, så du kan spare lidt ekstra på dit første køb efterfølgende.