Vinduesvasker

Vinduesvasker i kæmpe udvalg. Køb billige vinduesvaskere til bedste online pris. ✓ Super kvalitet ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Combivasker 2i1 vinduesskraber 25cm
Før DKK 59,00
DKK 47,20 pr. Stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Easy shine kit
Skaffevare

Forventet: 12-12-2022

Vinduesvasker » Billige vinduesvaskere hos Grafical.dk

Vinduesvasker til Danmarks bedste priser. Her kan du se vores kæmpe udvalg af vinduesvaskere samt tilbehør dertil. Vælg mellem kendte mærker som Vikan, Unger og Vileda. Alt hvad du skal bruge til vinduespudsning kan du købe på Grafical.dk til super billige priser. Vi har samtidig også mange andre rengøringsartikler og rengøringsmidler, som du kan få leveret hurtigt direkte til din adresse til en billig fragtpris eller med mulighed for gratis levering, hvis du samler dine køb en smule. På webshoppen kan du købe alt i vinduespudser grej såsom vinduesskraber, vinduesskraber gummi og vinduesrens.

Vinduesvasker tilbud i massevis

Det er manuelle vinduesvaskere du finder i denne varegruppe og ikke de batteridrevne typer såsom Kärcher vinduesvasker m.v. Trænger dine vinduer til at blive vasket, skulle du prøve at bestille en af vores bedste vinduesvaskere samt en vinduesskraber til at fjerne vand og sæbe efterfølgende. Alle vores manuelle vinduesvaskere er i top kvalitet. De vil helt sikkert kunne vinde masser af vinduesvasker test. Hvis du er i tvivl, kan man jo købe to forskellige og lave sin egen test af vinduesvasker. Så kan man på den måde finde den bedste vinduesvasker og kåre sin egen vinduesvasker testvinder.

Køb billigt vinduesvasker sæt

Vi har også komplette sæt eller startsæt til rengøring og polering af vinduer samt vinduespudser sæt. Pakkerne består bl.a. både af spand, vinduesvasker og vinduesskraber. Det er altid super nemt at købe et sæt med vindusvasker i. Så er man nemlig helt sikker på, at have alt det man skal bruge. Vær dog opmærksom på, hvad vinduesvasker sæt indeholder, så du får de værktøjer, du gerne vil have.

Vinduesvasker og meget andet til rengøringen

Vi har også en masse tilbehør til vinduesskrabere og vinduesvaskere samt andre rengøringsartikler til pudsning og vask af vinduer og ruder såsom holdere, gummi lister, skinner, vaskepelse, håndtag, vaskebørster, forrudeskraber, microfiber betræk, spande og glasskraber. Derfor kan du med sikkerhed komme til Grafical.dk, når du skal have gang i den helt store hovedrengøring. Med vindues vasker og rengøringsmidler, er det hele nemlig klar til at blive pletfrit igen.

Husk du også kan tilmelde dig nyhedsbrevet hos Grafical.dk, så du får besked inden vores kampagnetilbud starter. Vores kampagnetilbud rummer mange forskellige varegrupper, og det kunne sagtens være på vinduesvasker gruppen. Udover super tilbud på din vinduesvasker får du også besked om fragtfrie- og momsfrie dage. Så der er altså mange penge at spare ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.