Væge

Væge til lys på tilbud lige her. Køb væger til hurtig levering ✓ Stort udvalg ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ +18.000 Trustpilot anmeldelser

Væge » Køb væger til stearinlys billigt online

Væge til lys i stort udvalg til billige priser. Her kan du købe væger til stearinlys i mange forskellige former. Når man støber lys skal der også bruges væge. Her på siden finder du væger til udendørsbrug, væge til stearinlys, ren paraffin, bivokslys og vokset væge. Vi har det hele fast på lager, og leverer direkte til din adresse indenfor 1-3 hverdage. Se de mange muligheder og gør en god væge handel.

Alt i vægen til lys

Her finder du blandt andet købe vokset væge til lys i forskellige længder. Vi har voksede væger til lys med tre væger eller lys med flere væger og en længde på 3,5 cm og 10 cm begge med en tykkelse på 2 mm. Disse typer væger er det man kalder en flad væge, som er påsat på en metalplade, og de egner sig godt til gelelys og paraffinmix lys, som er støbt i glas o.lign. Her på siden finder du stearinlys væge i flere forskellige størrelser og længder, så du er sikker på, at kunne finde en væge, der passer til dit behov.

Vi har også et stort udvalg af væger i metermål eller på ruller. Det er en økonomisk fordelagtige måde at købe en billig væge til lys på. Her kan du vælge længder fra 3 meter og op til 150 meter. Fordelen ved at købe væger til lys i metermål, er at du helt selv kan bestemme længden af vægen. Så har du et stort stearinlys kan du tilpasse din væge, så den passer helt perfekt.

Væge - ordbog / synonym ordbog

Ordet væge er af tysk oprindelse og stammer fra det tyske ord weke. En væge er en snor, der bruges til at tænde og brænde et stearin, paraffin lys, bloklys, olielampe eller en petroleumslampe. Et synonym for en væge er ordet tande. Eller tande er den synlige del af vægen på et stearinlys med 3 væger o.lign.

Når du køber væger til vokslys eller andre former for lys, så skal du tage stilling til hvilken type lys, det skal bruges til, om det er væge til paraffin, stearin, bivokslys eller udendørs brug.

Lys væge og meget mere til lysstøbning

På Grafical.dk har vi alt hvad du skal bruge, så du kan støb dit eget lys. Her finder du lys væge til billige priser og i flere varianter. Men en lys væger er selvfølgelig ikke det eneste man skal bruge, hvis man gerne vil støbe sit eget stearinlys. Udover væger til lampeolie har vi støbeforme til lys, lysmasse, lysfarve og smeltekar samt andet tilbehør til lysfremstilling og til at dryppe lys. Så er du i hvert fald helt klar til at støbe dit eget lys. Køb væger til stearinlys til gode priser lige her hos Grafical.dk.

Har du gang i olielamper, er det også vigtig at have en god væge til olielamper, så den brænder længe. Vores væger kan også bruge som væge til olielampe og som væge til petroleumslampe. Du bestemmer naturligvis helt selv, om du vil bruge vores væger til olielamper eller stearinlys.

Vores sortiment af væger til lys burde kunne tilfredsstille de fleste behov og efterspørgsel efter væger til fyrfadslys og lampeolie. I vores kategori for hobbyartikler har vi en hel afdeling med alt, hvad du skal bruge til fremstilling af stearinlys.

Væge FAQ

Nedenfor har vi samlet nogle af de spørgsmål vores kundeservice oftest bliver stillet om væger. Vi har forsøgt at besvare dem så godt som muligt her, så du kan få lynhurtigt svar og eventuelt svare dig selv en mail eller et telefonopkald. Skulle der være noget du gerne vil have uddybet eller har du spørgsmål, der ikke bliver besvaret nedenfor, så er du naturligvis meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Hvor køber man væger til olielamper?

Lige her hos Grafical.dk selvfølgelig! Hvis du har flere spørgsmål omkring olielampe væge eller væger til petroleumslamper, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Ellers er det bare at kigge videre her på siden, så du kan finde de bedste væger olielamper til dit behov. Så kan du nemlig rigtig få gang i lyset derhjemme, eller måske dit lysstøbningsprojekt. Køb væge til udsalgspriser lige her hos Grafical.dk.

Hvad er en væge lavet af?

En væge består af snor bestående af tekstiltrevler - oftest bomuld. Vægen suger voks, stearin, sprit eller olie til sig som brændbar væske, der kan antennes så der dannes en vedvarende flamme i toppen af vægen, uden at ilden spreder sig til resten af lampen/lyset.

Skal man bruge særlige væger udendørs?

Til udendørs brug skal du have en kraftigere væge der er designet til at kunne holde en flamme levende selv i vind.

Hvor kan man købe væger til stearinlys?

Du kan købe væger til stearinlys lige her på Grafical.dk.