Bloklys

Bloklys creme 8 x 15 cm 76 timer - 12 stk
Skaffevare

Forventet hjemkomst: 02-10-2020

Bloklys rød 6 x 13 cm 40 timer - 12 stk
Skaffevare

Forventet hjemkomst: 28-09-2020

Hos Grafical.dk har vi over 50.000 forskellige varenumre. Du kan derfor finde stort set alt det du mangler på ét sted.

Mangler du bloklys til hjemmet, kantinen, festen eller restauranten, så kan du her se nærmere på vores udvalg i forskellige størrelser og farver.

Vi kan levere dine bloklys sammen med alle de andre forbrugsprodukter du ønsker. Vi bruger ofte stearinlys i hverdagen til forskellige formål. Vi har røde lys til din juleudsmykning, hvide bloklys til dit bryllup og andre farver til flere formål. Har du et ønske om en bestemt farve, og vi ikke har den, kan du altid henvende dig til vores kundeservice, som kan hjælpe dig med, om vi kan skaffe den til dig.
Om vinteren kan et stort bloklys give dig en rigtig hyggelig og varm atmosfære. Et bloklys kan også bruges som en varmekilde i den kolde tid, som en romantisk stemning eller til bare at skabe hygge i dit hjem, til festen eller i din virksomhed.

Vores store sortiment består også af meget mere til din borddækning. Se også vores store udvalg af servietter (LINK) i mange flotte farver, med mønstre og motiver. Bordet bliver klædt fint i farverne du ønsker og der er forskellige tykkelser og størrelser.

Se vores store udvalg af duge (LINK) i forskellige farver, former og størrelser. Duge er blandt andet med til at gøre bordet mere indbydende og hyggeligt at se på, samt det skåner din bordplade og gør rengøringen meget nemmere for dig. På en restaurant giver det en super hyggelig stemning for gæsterne, og man kan både få duge i papir, som man udskifter efter hver kunde, eller man kan få duge der bare kan gøres rent med en klud. Til din fest vil det bestemt også gøre rengøringen nemmere at bruge duge af papir, da du bare kan hive dugene af efter festen og smide dem i skraldespanden.