Udstiksforme

Her finder du vores store udvalg af diverse udstiksforme. Udstiksformene er af metal og fås i et væld af størrelser og former. Udstiksformene kan bruges både ved bagning og ved modellering med ostevoks eller modellervoks. Med udstiksforme kan du hurtigt lave søde figurer eller rigtig flotte kager. Hjemmelavede gaver er altid en dejlig ting at modtage. En sådan gave har altid masser af kærlighed og tanker, fra giveren. Vores udstiksforme kan f.eks. anvendes til børnenes hjemmelavede gaver.

Til de mindre børn, kan det være figurer i modellervoks, som bliver rullet ud først. Herefter kan de vælge, hvilken udstiksform de bedst synes om. Disse er i plastik, så det er sikkert for de mindste at bruge.  

Er hobbyprojektet for lidt større børn, kan i også finde anvendelse for udstiksformene. Som aktivitet for piger, kan du bruge udstiksformene til Pardo smykkeler. kan du bruge udstiksformene til Pardo smykkeler. De små forme, laver nogle rigtig søde motiver i leret, som bagefter kan bruges til vedhæng i f.eks. en halskæde.

Et projekt alle aldre kan være med til er bagning. Hele familien kan hygge sig med at lave fine småkager. Skal i lave brunkager til jul, kan i bruge de søde jule udstiksforme med juletræer, engle gaver, klokker mm. Dekorer eventuelt med hvid glasur, og brug dem som spiseligt ophæng.

Du kan også lave søde kager til barnedåb med motiver, som bamser, sommerfugle, frøer, fisk, hjerter mm. Spred glæde hos dine gæster, eller pak kagerne flot ind, og brug dem som en værtindegave.

Alle udstiksforme er af metal, og er lette at rengøre efter brug.