Ostevoks

Her kan du købe ostevoks til billige priser. Du kan vælge mellem ostevoks i 2 farver hvid eller sort i 5 kilos blokke. Vi har også en ostehøvl som du kan bruge, når du skal arbejde med voksen. Hvis du klikker på læs mere, kan du se hvordan du arbejder med ostevoks. Vi har mange aktivitets produkter under hobbyartikler. Ostevoks, er modelleringsmateriale til skulpturer. Skæres med en flad ostehøvl, blødgøres og formes med fingrene evt. omkring et ståltrådsskelet. Levering direkte til din adresse.

Hvad er ostevoks?
Ostevoks er ikke lavet af ost, men det er derimod den voks, man bruger på mejerier til at forsegle osteblokkene med. Det er den voks, du skærer af osten derhjemme, og som ofte får ståltråden på nogle slags ostehøvle til at springe.

Hvordan arbejder man med ostevoks?
Ostevoks er et supergodt materiale til at modellerer med og skabe flotte figurer eller kunstneriske skulpturer med. Du starter med at købe et startsæt hos os bestående af ostevoks og ostehøvl. Dernæst høvler du nogle ostespåner af osteblokken. Når du har høvlet nok af, samler du ostevoksen i hånden og med din håndvarme blødgøres og samles ostemassen, så du kan forme det til en skulptur eller figur.

Du kan eventuelt starte med at lave et skelet af ståltråd eller blomstertråd såsom vindseltråd eller bonzaitråd, og så med fingrene dække tråden med ostevoksen. Du skal dog passe på med at stille ostevoks figuren et varmt sted eller i direkte sollys, for så smelter den.

Har du brug for hjælp til dit ostevoks køb, så kontakt endelig vores kundeservice eller kig i vores kreative idéer efter inspiration til at komme i gang med at arbejde med ostevoks.