Træknapper

Grafical.dk har mange kreative hobbyartikler til de kreative personer. Her finder du Træknapper i rå træ med store huller og flotte træknapper. Perlerne er flotte at lave kæder af, både perler og knapper kan man male i flotte farver eller med mønster på. Altid faste lave priser.  Det er meget populært at arbejde med naturprodukter. Her har vi et stort udvalg af træknapper i alle mulige faconer og størrelser.

Hvis du ser i ugebladene eller reality tv-programmer, så er der flere af de kendte, som har armbånd bestående af træknapper. Det er meget trendy. Vores Træknapper er i rå træ, så du kan skabe din helt personlige stil ved at male og dekorerer dem i de farver, som du kan lide.

Hvis du vil spice dine køleskabsmagneter op, så kan du lave dine egne ved at udsmykke træknapper og lime dem på magneter. Lav eksempelvis sjove ansigter på dem, og sæt hår på med uld.

Flere gange i måneden lægger vi nye kreative idéer og inspiration op på Grafical, så du kan få nogle idéer til at bruge vores mange hobbyartikler.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail, så får du cirka 3 gange i måneden tilsendt disse idéer samt rigtig gode tilbud med rabatkoder, der gælder eksklusivt for nyhedsbrevsmodtagere.

Prøv at købe billige træknapper på Grafical.dk og se om vi ikke bliver din faste butik, når du skal være kreativ.