Trackballs | Touchpads

Graficals ergonomiske trackballs og touchpads linie sikrer komfortable arbejdsstillinger ved computeren. hvorfor udsætte  kroppen for unødvendigt slid når du kan bruge disse hjælpemidler.  Med en trackball eller en touchpad kan du arbejde ved din PC på en varieret måde og i bedre arbejdsstillinger, så du derved forhåbentligt kan minimere eller helt undgå generende og smertefulde museskader.

Måske er din optimale arbejdsstilling en kombination af at du bruger flere forskellige redskaber, som eksempelvis special-mus, trackball, touchpad, mousetrapper sammen med en arm- eller håndledsstøtte. Det kan være en god ide, at variere din arbejdsstilling mellem de forskellige redskaber, og derudover at lave udstrækningsøvelser med jævne mellemrum i løbet af arbejdsdagen.

Du finder det store udvalg af arm -og håndledsstøtter eller udvalget af special-mus og pegeredskaber på Grafical.dk under ergonomisk IT-udstyr, samme sted som du har fundet  trackball eller en touchpads.

Og som altid er det kvalitetsprodukter, du finder i webshoppen, for eksempel har vi trackballs og touchpads fra Logeitech lige nu.

Grafical.dk har meget mere end IT tilbehør, og du kan finde varer indenfor kategorierne kontorhold, emballage, hobby og husholdning. Søger du noget bestemt, som du ikke umiddelbart lige kan finde, så prøv at indtaste ordet eller modellen i søgefeltet øverst til højre.