Toiletpapir i ark

Hos Grafical.dk finder du et stort udvalg af toiletpapir i ark. Toiletpapir i ark er en hygiejnisk løsning der kontrollerer forbruget, da der kun dispenseres et ark ad gangen. Herved øges hygiejnen da man kun berører det/de ark man bruger. Toiletpapir i ark er ofte mere optimalt at bruge, når det er offentlige toiletter det er beregnet til, da det er mere besparende end det almindelige toiletpapir i ruller. Folk har ofte en vane med, at bruge meget mere toiletpapir hvis det er i ruller og du bare kan rulle ud, fremfor hvis du har det i ark. Det vil sige, at det er mere besparende i mængden af toiletpapir og derved billigere i længden.

Det er super nemt at bruge både dispenser, men også toiletpapiret i ark, lige præcis fordi at papirene er i ark. Det gør det mere hygiejnisk, at bruge toiletpapir i ark, da du kun røre ved det toiletpapir du skal bruge. HER kan du købe en dispenser til toiletpapir i ark - super billigt.

Hos Grafical.dk har vi et stort sortiment af forskelligt toiletpapir og helt sikkert og det du står og mangler. Hvis du synes det er for uoverskueligt og har brug for hjælp kan du altid kontakte vores kundeservice, de står altid klar til hjælp og gode råd.

Du kan få dit toiletpapir i nyfibre, genbrugspapir eller en blanding deraf. Det er alt efter hvad du synes bedst om og ønsker at benytte.