Toblerone

Billig mørk Toblerone, hvid Toblerone og almindelig Toblerone chokolade. ✓ Tilbudspriser ✓ Alt på lager ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Toblerone » Køb almindelig og kæmpe Toblerone her

Toblerone chokolade i flere varianter. Er du også blevet lækker sulten, og vil gerne have en af det mest populære og anerkendte chokolader i verden? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Grafical.dk kan du købe forskellige Toblerone varianter til gode priser i dag. Vores Toblerone chocolate kommer i forskellige størrelser, så du kan få lige præcis, det der passer til dit behov. Se vores udvalg til hurtig levering i dag, og køb til en god Toblerone pris.

Et væld af Toblerone varianter

Hos Grafical.dk kan du både få små Tobleroner i en kasse eller du kan købe en stor Toblerone, som selvfølgelig er lidt større end de normale. Skal det være endnu større, kan du også købe en kæmpe Toblerone hos Grafical.dk. En kæmpe Toblerone er en Toblerone 4,5 kg så er der i hvert fald nok chokolade til alle sammen. Udover de forskellige størrelser af chokoladen, er det også muligt at få Toblerone i forskelligt slags chokolade. Udover de helt almindelige Tobleroner, som er af mælkechokolade, har vi her hos Grafical.dk også hvid Toblerone og mørk Toblerone. Alle 3 varianter kommer nemlig en spand med flere slags af hver. Så har man lidt at vælge i mellem til kaffen.

Historien om Toblerone

I 1907 udviklede Theodore Tobler og Emil Baumann den unikke trekantsformede chokolade, Toblerone. Chokoladen er formet som en trekant, som forestiller Matterhorn-bjerget som ligger i de Schweiziske Alper. Derfor er der også nogle, der kalder dette bjerg for Toblerone bjerg eller Toblerone mountain. Heldigvis skal man ikke helt til de Schweiziske Alper og Toblerone bjerget for at smage den populære chokolade. Den produceres og sælges nemlig i næsten hele verdenen. Så er du til chokolade i god kvalitet med nougat og honning, så er Toblerone chokolade helt sikkert noget for dig.

Gode priser på alt fra Toblerone

Om du skal have en ny Toblerone spand med de mange forskellige Toblerone varianter, eller bare kigger efter et godt Toblerone tilbud på en af de helt store slags, så kan vi altid hjælpe her hos Grafical.dk. Vi har gode priser på hele shoppen, og bestiller du lagervarer, leverer vi indenfor 3 hverdage. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at have chokolade med til kaffen.

Har du alt, du skal bruge til kaffen? Ellers kan du se vores store udvalg af kaffebønner lige her. Vi har også små mælk og fløde til kaffen, så dig og dine gæster kan få kaffen præcist, som de gerne vil have den. Tag også et kig på vores kaffefilter, så du ikke ender med at løbe tør for dem.