Tilbehør til mapper

Her finder du tilbehør til mapper. Grafical.dk er den billigste leverandør af kontorartikler og andre lignende produkter i Danmark.  Du kan hurtigt komme til at mangle tilbehør til dine mapper. Det hjælper vi dig selvfølgelig med hos Grafical.dk.

Det er ikke kun tilbehør til mapper der er i denne varegruppe men også plastfastener med split som er en god ting at have på lageret i skuffen når året er omme og dine gamle fakturaer osv. skal arkiveres.

Mange tænker nok at tilbehør til mapper... hmm! Hvad kan man mangle til en mappe. Og det er på en måde også rigtigt. Derfor er det en lidt blandet varegruppe hvor du bl.a. også finder hulforstærkere, paperbinders m.v.

Paperbinders kan faktisk bruges til mere end blok at lukke dine prøveposer med. De er helt fantastiske hvis du er ved at lave en sprællemand. Et projekt hvor du nok ikke lige vil tænke på at gå ind under varegruppen tilbehør til mapper. På nettet kan man som regel finde forskellige mønstre på hjemmelavede sprællemænd og børnene vil helt sikkert syntes at det er en hyggelig måde at få en regnvejrdag til at gå. Hvis man laver det i karton eller pap kan børnene med fordel få lov til at farvelægge arme, ben osv. Hvis i vælger at bruge farveblyanter kan i også finde det på Grafical.dk og det er til vores sædvanlig billige priser. Som tilbehør til karton kan i klippe øjne m.v. ud i papir. Dette går at sprællemanden bliver lidt lettere.