Tilbehør til hængemapper

Tilbehør til hængemapper til billige priser finder du her på webshoppen. Du finder også foliomapper og A4 mapper. På Grafical.dk kan du også købe Hængemappeskab, Blokke, Kuglepenne og Tasker.

Hvilket tilbehør kan man få til hængemapper ?

Det mest almindelige tilbehør til hængemappe er nok de såkaldte registerfaner som er små plastik faner, som kan klikkes eller indsættes på toppen af ​​hængemapper, mens indstiks faner er små stykker papir/karton du sætter ind i en plastik indstik på selve mappen. Dette er de mest almindelige måder man kan afmærke sine mapper på.

Hængemapper leveres normalt med faner og indstik, men supplerende tilbehør er tilgængelige, hvis du har brug for at erstatte de faner eller indsatser, der oprindeligt fulgte med mappen, eller hvis du har brug for mere end én fane på hver mappe. Oprettelse af en ny registerfane også en billig måde at om organisere eller om mærke dine hængemapper på.

Forskellige mærker af hængemapper bruge forskellige typer af faner og indstik, så vi anbefaler du tjekker produkt beskrivelse af din hængemappe, før du køber nye faner eller indstik. Hos Grafical har vi hængemappe tilbehør fra blandt andet Esselte, Elba, Niceday og Leitz, så du vil være i stand til at finde det rigtige tilbehør til dine mapper, og nemt være i stand til at finde de dokumenter du har brug for.

Hængemapper anvendes overvejende inden for arkivskabe, men hvis du har brug for en “standalone” løsning, der kan transporteres let eller som kan sættes ind i et skab uden registreringssystem, så kan man kigge efter en skrivebords løsning eller hængemappekasser som findes både i plast eller metal. Disse typer er også tilgængelige i enten A4 eller Folio størrelser , så du vil også være i stand til at bruge dine nuværende hængemapper i dem.

Plastik eller metal hængemapperkasser tilbyder en komplet indbygget arkiverings løsning, da de normalt omfatter et sæt af hængemapper, faner og skillevægge. Hængemappe kasserne har også ofte hængemappe systemet indbygget, men du kan ofte tage dem ud af kassen, hvis du har brug for at bruge kassen til andre formål. Perfekt til kontoret, så de kan bruges til flyttekasser eller bare til almindelig opbevaring,  og kasserne kan ofte også stables med låg på, hvis der er mangel på plads.