Hængemappeskabe

Hængemappeskab i god kvalitet ✓ Stort udvalg af hængemappeskabe og arkivskab hængemapper ✓ Gratis levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Arkivskab hængemapper 2 skuffer hvid
Skaffevare

Forventet: 17-04-2023

Hængemappeskab - Alt i Hængemappeskabe

Køb hængemappeskab og arkivskabe til arkivering af hængemapper på Grafical.dk. Her finder du vores udvalg af hængemappeskabe og anden opbevaring af hængemapper. Vi har også hængemappevogne og kasser. Se også vores store udvalg af hængemapper lige her: Hængemapper. Et arkivskab hængemapper består af en til fire skuffer med hængemapper. Hænge skabe er stålskab med skuffer, der er lavet af metal, så de kan holde længe selv ved dagligt brug. Et hængemappeskab har rulleskuffe, så det er let at trække skufferne ud og ind af hænge skabe.

Hvad er et hængemappeskab / arkivskab?

Et hængemappeskab bruges til at arkiverer hængemapper i. Arkivskabe eller hængemappeskabe er typisk fremstillet af metal. Skufferne kan hurtigt åbnes, og der er ofte indbygget en "stopklods" for at forhindre skuffen i at blive trukket helt ud af skabet. For at åbne en skuffe på de fleste hængemappeskabe , er der en knap som skal trykkes ned for at frigøre og åbne skuffen. Hver skuffe har et håndtag til greb til at trække skuffen ud med. På forsiden af ​​hver skuffe, er der normalt en etiketholder så brugeren nemt kan identificere indholdet af skuffen.

Hængemappeskab med lås

Mange arkivskabe har også indbygget en lås for at forhindre uautoriseret adgang til de dokumenter der er gemt i den. Der er ofte to typer låse. En normal "vridelås" bruges med en nøgle der roterer låsen som derved låser op eller låser skuffen. Den anden slags lås er en "stempel lås" som åbnes op med en nøgle, men kan lukkes igen ved blot at trykke på selve ​​låsen. Stempel låsen giver brugeren mulighed for hurtigt at lukke og låse flere kabinetter på kort tid. Har du ikke lyst til at bruge for mange penge på eksempelvis et hængemappeskab 2 skuffer, kan du overveje at købe et hængemappeskab brugt til dine hængemapper.

Arkivskab hængemapper

Hvad er hængemapper? Hængemapper udgør en bekvem og overskueligt registreringssystem inden for skuffer i et arkivskab, hængemappeskab, eller hængemappekasse  . De kaldes hængemapper , fordi mappen hænger i kroge fra to parallelle skinner i hver skuffe . Denne form for arkiverings system er meget fleksibel,  da flere mapper så kan anvendes inden for en enkelt skuffe, som vil give dig mulighed for at øge din arkiverings kapacitet uden at skulle købe et ekstra arkivskab. Hængemapper giver dig også hurtig adgang til dine dokumenter fra oven, og med plast faner i toppen af ​​hver mappe, kan du også nemt mærke og organisere dine dokumenter.

Vi oplever også, at der er kunder, der godt kunne tænke sig at købe et hængemappeskab træ. Dem må vi desværre "skuffe" ;-), idet vi kun har arkivskab hængemapper som stålskab med skuffer. Se eventuelt også vores udvalg af tilbehør til hængemapper