Tesa klæbesøm

Stort udvalg af Tesa klæbesøm. Vi har billige priser og god kundeservice ✓ Hurtigt leveret ✓ Mange varer på lager ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Tesa klæbesøm » Køb Tesa klæbesøm til små priser

Tesa klæbesøm til billige penge. Perfekte til ophængning af billeder uden huller i væggen.
Hvis du skal lave en billedvæg kan det godt være voldsomt at skulle bore så mange skruer op. Så er det godt at Tesa har lavet denne løsning med selvklæbende ophæng til billeder, som du kan klikke hjem let, hurtigt og billigt hos Grafical.dk.

Tesa klæbesøm til lave priser

Billede ophæng uden søm er let, da det bare er strips med dobbeltklæbende middel, som sættes mellem væg og søm. Ønsker du på et senere tidspunkt at hæng billeder op uden huller et andet sted, kan du nemt fjerne Tesa klæbesøm uden at det ødelægger væggen. Skal du hænge lettere ting op, såsom plakater eller børnenes tegninger, kan du også se på vores udvalg af elefantsnot. Det er et nemt og effektivt produkt til hurtigt at hænge lette ting op på væggen med og du har heller ingen huller i væggene, ligesom hvis du bruger Tesa klæbesøm.

Tesa powerstrips

Tesa er et populært mærke inden for klæbemidler og selvklæbende løsninger. Tesa Powerstrips er specielle klæbende strimler, der bruges til at montere genstande på vægge eller andre glatte overflader uden at skulle bruge søm, skruer eller værktøj. Disse strimler består af to dele: en klæbende side, der klæber til væggen, og en modstående side, der klæber til genstanden, du ønsker at montere. Tesa Powerstrips er designet til at være lette at anvende og fjerne uden at efterlade spor eller beskadige overfladen. De kan være nyttige, hvis du ønsker at hænge billeder, rammer, spejle eller andre lette genstande op på væggen. Tesa Powerstrip findes i forskellige størrelser og vægtkapaciteter for at imødekomme forskellige behov.

Det er vigtigt at læse og følge brugsanvisningen, når du bruger Tesa Powerstrips, for at sikre korrekt anvendelse og undgå eventuelle problemer.

FAQ Tesa klæbesøm

Her kan du læse de mest stillede spørgsmål til Tesa klæbesøm.

Hvad er Tesa klæbesøm?

Tesa klæbesøm er en hvorpå du kan hænge billeder op uden at bore i væggen. Det er smart hvis du f.eks. gerne vil hænge noget op på væggen på badeværelset, hvor mange mennesker har klinker på væggene. Der er en stor risiko for at fliserne flækker, hvis man begynder at bore i dem.

Hvor kan jeg købe Tesa klæbesøm?

På Grafical.dk har vi forskellige udgaver af Tesa klæbesøm. Der findes klæbesøm Tesa til tapet, klæbesøm til fliser og i forskellige vægtklasser, det vil sige hvor mange kilo hvert søm kan bære. Få dem leveret hurtigt til din adresse fra Grafical.dk.

Hvordan bruger jeg Tesa klæbesøm?

I pakken er der et antal dobbeltklæbende strips. Montér 2 strips på klæbesømmet og pres dem godt fast. Fjern så beskyttelsesfilmen fra de 2 strips og pres så sømmet fast på væggen. Hold et fast tryk mod klæbesømmet i den angivne tid. Du er nu klar til at hænge dit billede op.
Vil du flytte billedet skal du ikke være bekymret for at ødelægge tapet eller maling. Det er nemlig let at fjerne den dobbeltklæbende tape, ved at trække det forsigtigt ned ad, så de slipper væggen. Genbrug selv sømmet og tilkøb nye dobbeltklæbende strips når du løber tør.

Hvilke slags Tesa klæbesøm findes der?

På Grafical.dk har vi klæbesøm fra Tesa til billedophæng uden huller i væggen i 2, 1 og 0,5 kilos bæreevne til tapetvæg og til fliser. Derudover er selve sømmet justerbar, så de kan tilpasses hvad end der skal hænge derpå.