Tegnesæt

Tegnesæt til lave priser. Køb tegnesæt til børn og voksne ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Skitse- og tegnesæt ass. farver
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Tegnesæt Urban Sketching Tombow (9)
På vej til lager

Forventet: 04-10-2022

Tegnesæt - Professionel tegnesæt og tegnesæt for begyndere

Her finder du et tegnesæt til en god pris både for den professionelle tegner, nybegynderen og børn og voksne. Vi har samlet nogle af vores bedste tegnesæt i denne varegruppe. Du får dem leveret lige til døren eller til en pakkeshop efter dit valg. Så bliver det hverken nemmere, hurtigere eller billigere at komme i gang med at tegne.

Hvad end du er på udkig efter et begynder tegnesæt eller et luksus tegnesæt for den øvede tegner, så finder du det her. Tegnesæt blyanter og tegne sæt kul. Mange af de tegne sæt du finder her inkluderer kun blyanter eller kulstifter til at tegne med. Men vi har også særlige sæt der f.eks. desuden indeholder knetgummi, viskelæder, mannequin-dukke mm. sættet kommer i en smart træ-æske, der gør det nemt at have med på farten, hvis du f.eks. skal tegne skitser i naturen.

Kul tegnesæt

En del af vores kunder efterspørger såkaldte kul tegnesæt altså et tegne sæt hvor blyanterne er skiftet ud med grafit. En af de søgninger vi bl.a. ofte støder på via vores hjemmeside er folk der søger efter "tegnesæt graphit stylus luksus" De populære kul tegnesæt er især efterspurgte blandt øvede tegnere, der anvender dem til at give deres tegninger skygger og dybde.

Tegne sæt for begyndere og professionelle

Vi skal alle starte et sted. Og derfor finder du her hos Grafical.dk også et godt udvalg af tegnesæt begynder for dig der lige er kommet i gang med at tegne. Eller dig der gerne vil se, om det er den rette hobby for dig inden du investerer i et mere professionelt tegnesæt.
Er du derimod øvet finder du også et godt udvalg af prof tegnesæt her på siden. Bl.a. har vi gode sæt fra Staedtler og Lyra. Vi har også tegnesæt til børn herunder også tegnesæt til små børn. Mange af disse tegne sæt består af farveblyanter. Hvis du gerne vil set et større udvalg af farveblyanter, kan du finde dem her.

Tegnesæt børn

Når det handler om at finde det rette tegne sæt til dit barn er det vigtigt ikke at gå ud og købe en masse dyre blyanter til at starte med. Vi har derfor en række tegnesæt til børn, hvor der bl.a. er flere farver i en du finder i de traditionelle tegnesæt til voksne, der ofte fokuserer på sorte og grå nuancer.

Få hjælp til at finde det rette skitse og tegnesæt

Hvis du ikke umiddelbart kan finde det rette skitse og tegnsæt til dine behov så fortvivl ikke. Her hos Grafical.dk har vi et par dygtige og søde medarbejdere i kundeservice der sidder klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtig produkter til dine behov. Du kan altid skrive en mail til dem eller give dem et ring, så skal de nok hjælpe dig.

Billige tegnesæt

Er du på udkig efter ekstraordinært billige tegnesæt, så bør du vælge at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Som modtager af det får du nemlig besked, når vi næste gang har tilbud på tegne sæt. Samtidig får du adgang til særlige tilbud, der kun gælder for modtagere af nyhedsbrevet, du deltager automatisk i lodtrækning om fede præmier, og du får særlige rabatkoder, der f.eks. giver dig fri fragt eller "fjerner" momsen fra din ordre.
Når du skriver dig op til nyhedsbrevet får du desuden en velkomstgave - en rabatkode, som du jo f.eks. kan bruge på at gøre dit køb af tegnesæt endnu billigere!