Whiteboard Folie

Whiteboard folie til billige priser online ✓ Stort udvalg af white board folie ✓ Tilbudspriser ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Whiteboard folie - Alt i whiteboardfolie på Grafical.dk

Stort udvalg af Whiteboard Folie. Vi har billige priser på white board folie også kaldet tavlefolie til whiteboard tavler. Whiteboard folien er selvklæbende og du kan skrive på whiteboardfolie flere gange og viske ud igen. Whiteboard filmen er ikke magnetisk. Her kan du se vores sortiment af whiteboard folie til super billige priser. Du kan vælge mellem forskellige størrelser og bredder af whiteboard folie på rulle eller på ark. Tavlefolien er selvklæbende, så du kan monterer klæbefolien på plader, døre, køleskab, skabslåger o.lign. Du kan skrive på whiteboard filmen med whiteboard tusser og viske ud igen, men bemærk venligst at whiteboardfilmen ikke er magnetisk ligesom whiteboard tavler. Se alle vores whiteboard her.

Avery white board folie

Avery har faktisk også en smart whiteboard folie, som udover at være en selvklæbende white board folie også er flytbar eller aftagelig, så du kan flytte rundt på whiteboard folien. Whiteboard folien hedder Avery 62013 og består af små ark whiteboardfolie på cirka 10 x 15 cm, som du kan sætte op på spejlet i badeværelset eller på hoveddøren eller køleskabsdøren til at skrive små beskeder på med whiteboard tusch. Whiteboard folie sidder bedst fast, når det sættes op på en glat og ren overflade. Det er ikke en god idé at sætte tavlefolie op på ru og ujævne overflader.

Hvordan rengør man whiteboard folie?

Du rengør whiteboard folien på nogenlunde samme måde, som du vil gøre med en whiteboardtavle nemlig med en tør eller fugtig klud. Vi har også nogle specielle rengøringssprays og tavleviskere, som er beregnet til både whiteboardfolie og whiteboards, og som sikkert også vil fungerer godt med whiteboard folie. På længere sigt vil både white board folie og tavler komme til at se brugte ud, fordi noget af farven sidder tilbage på white board folien.

Whiteboardfolie på ark

Magic whiteboard folie er en af vores populære produkter, hvor du køber 25 ark whiteboardfolie, der er elektrostatiske og perforerede, så denne type white board folie kan sættes op på de fleste overflader. Hvert ark måler whiteboard folie 60x80 cm og der medfølger også en sort whiteboard tusch, som du kan skrive på whiteboardfolie med.

Er white board folie et alternativ til whiteboard tavle?

Whiteboard folie er en anden måde at opsætte en whiteboardtavle på. Hvis du foretrækker en mobil løsning, kunne du overveje en whiteboard flipover på stativ eller hjul. Disse flytbare tavler egner sig godt til mindre mødelokaler og kontorer. Whiteboardfolie er en diskret måde at omdanne de eksisterende vægge, døre eller reoler til at blive whiteboardtavler, og så optager white board folie stort set ingen plads ligesom de store whiteboards og flipovere på hjul eller stativ.