Trådløst tastatur

Køb et trådløst tastatur online. Find et tastatur trådløs på Grafical.dk ✓ Stort udvalg ✓ God kundeservice ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser
Tastatur Mousetrapper Type sort
På lager - Levering 1-3 hverdage

Trådløst tastatur » Køb dit trådløs tastatur her

På grafical.dk finder du et stort udvalg af trådløse tastaturer. Vi tilbyder mange forskellige modeller. Mangler du et trådløst tastatur i en lækker kvalitet med et stilfuldt design, så har vi bl.a. flere modeller af logitech trådløst tastatur. Vores tastature fra Logitech er meget populære blandt vores kunder, heriblandt Logitech mx keys trådløst tastatur.

Vælg dit trådløs tastatur online her

Med et trådløst tastatur slipper man for ledninger, der ligger løst omkring sin computer og man kan samtidig tage den med sig, hvis man skal bruge sit keyboard til andre enheder i huset. Du får dermed mere plads på skrivebordet, da det ikke er et keyboard der behøver at stå fremme hele tiden. Skal du bruge dit tastatur til gaming, så har vi flere modeller af trådløst gaming tastatur, som giver en helt fantastisk spilleoplevelse. Du finder også et trådløst tastatur med lys, hvis man er den der arbejder sent om aften eller til langt ud på natten. Det har et behageligt lys, som ikke er for skarpt, når man sidder og arbejder i mørket. Vi tilbyder også trådløst tastatur til ipad og et tastatur til din iphone, så man nemmere kan skrive en sms på din telefon, eller hvis man bruger den som arbejdstelefon og skal skrive meget på den. Smartere bliver det ikke.

Wireless keyboard i tidsløst design

Alle vores trådløse tastaturer finder du i et flot og tidsløst design, som passer til de fleste hjem og kontorer. Tastaturet går derfor ikke af mode indenfor den nærmeste fremtid, da de fleste er i et sort og enkelt design. Alle vores modeller har dansk tastatur med nordisk layout, hvilket betyder at du finder tasterne Æ, Ø og Å og samtidig vil der også være de svenske og norske tegn på samme taster.  

Køb tastatur trådløs online

Vi tilbyder blandt andet trådløst tastatur Logitech modeller, som du kan bruge til fjernsynet, når den er forbundet med din pc. Nu kan man sidde med tastaturet på skødet i sofaen, når man streamer fra sin computer, så slipper man for at sidde ved sin computer, når man skal have noget frem på sit fjernsyn. Det er simpelthen så smart, så tag et kig på vores udvalg af Logitech trådløst tastatur, som passer til dit behov. Mange af vores kunder efterspørger et mini tastatur trådløst og dette har vi selvfølgelig også her på webshoppen. Man kan blandt andet finde et trådløst tastatur Logitech MX Keys Mini Minimalist i både sort og grå. Køb et trådløst mini tastatur i dag og få det leveret inden for 1-3 hverdage.

Find et trådløst tastatur og mus

Søger du et trådløs keyboard med mus, så har vi et bredt udvalg af desktopset, hvor du kan købe trådløs tastatur med mus lige her. De fleste sæt finder du fra mærket Logitech. Du kan også se hele vores udvalg af tastertur med mus lige her. Her finder du finder du trådløs keyboard der er trådløse eller tastature med ledning.

Søger du andre trådløse produkter til din computer?

Du kan bl.a. se vores udvalg af trådløse headset og trådløse mus. Derudover kan du også finde vores udvalg af gamerstole, så du kan få den bedste spilleoplevelse ved din computer.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til vores produkter. De står altid klar til at vejlede og hjælpe dig igennem vores produkter, så vi er sikre på, at du bliver tilfreds med dine nye produkter.

Hvis du gerne vil spare lidt ekstra på et i forvejen billigt trådløst keyboard. Så kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på Grafical.dk.
Her vil du netop få en rabatkode, som du kan bruge på din første ordre. Dermed kan du nemlig også oprette dig som bruger, hvor du optjener 5%, som kan bruges på den næste ordre du bestiller. Det er helt gratis at oprette dig at være medlem, så få dig oprettet i dag, så du kan spare lidt ekstra næste gang du handler hos os.

Trådløst tastatur FAQHvor kan jeg købe et trådløst tastatur?

På Grafical.dk har vi et stort sortiment af trådløs tastatur. Så kig ind i dag og find et godt tilbud på vores mange tasteture.

Hvad betyder nordisk tastatur?

Det vil sige at tastaturet har knapperne Æ, Ø og Å, men der er også de norske og svenske tegn på knapperne, så tastaturet både kan bruges til dansk, svensk og norsk skrift.

Hvad er leveringstiden på trådløst tastatur?

På Grafical.dk leverer vi inden for få dage. Så du kan trygt og roligt bestille dit tastatur i dag og få det leveret indenfor de næste par dage.