Tandstikker

Tandstikkere 68mm uindpakkede 1000stk/pak
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Alt i tandstikker, tandtråd og mellemrumsbørster kan du købe i denne sektion. Her finder du både tandstikker i træ og plastik. Vi har også tandstikker med børste også kaldet mellemrumsbørster. Flere af tandstikkerne er indpakket enkeltvis, hvilket egner sig godt til at have stående på bordet enten derhjemme eller i kantiner og på restauranter. Mærker såsom Jordan, Tandex m.fl. På webshoppen kan du også købe tandpasta samt tandbørster og engangstandbørster.

Tandstikker med børste kaldes også for mellemrumsbørste, og dem har vi flere forskellige størrelser af. Vi har også tandtråd på en rulle i en smart lille æske, men vi har desværre ikke tandstikker med tandtråd, selv om jeg godt kender dem og selv bruger dem hver aften derhjemme.

Tandstikker enkeltpakket har vi også, og de egner sig godt til restauranter og cafeterier eller til at have med i tasken, så de forbliver hygiejniske. På engelsk hedder tandstikker toothpicks.

På Grafical.dk kan du vælge mellem tandstikker i træ eller plast. Du kan vælge begge dele som enkeltpakket eller pakket løst. Vi har flere mærker både Tandex, Abena Gastro-Line, FOODline dentamin og Jordan.

Har du spist noget, hvor der sidder en lille rest af kød eller popcorn i tænderne er det uundværligt med tandstikker, for det bliver ved med at irriterer dig, og det er næsten umuligt at få sådan et stykke kød eller birkes eller spinat ud med fingrene eller tungen. Der skal tandstikker eller tandtråd til.