Tandstikker

Tandstikker i stort udvalg. Find den helt rigtige tandstik til dig med hurtig levering ✓ Lave priser ✓ Billig fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser
Tandstikkere træ separat indpakket 1000stk/pak
2 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Tandstikker » Køb tandstikkere til lave priser her

Alt i tandstikker træ, tandstikker med børste, tandstikker plast indpakket, tandtråd og mellemrumsbørster kan du købe i denne sektion. Her finder du både tandstikker i træ og plastik tandstikker. Vi har også tandstikker med børste også kaldet mellemrumsbørster. Flere af tandstikkerne er indpakket enkeltvis, hvilket egner sig godt til at have stående på bordet enten derhjemme eller i kantiner og på restauranter. Mærker såsom Jordan, Tandex m.fl. På webshoppen kan du også købe tandpasta samt tandbørster og engangstandbørster. På Grafical.dk finder du er stort udvalg af tandstikkere i flere forskellige varianter. Klik dig blot igennem vores udvalg, og find den type tandstik som du står og mangler. Når du har gennemført din bestilling, sørger vi for at sende din ordre hurtigt og sikkert til dig.

Mange forskellige tandstikkere træ

Tandstikker med børste kaldes også for mellemrumsbørste, og dem har vi flere forskellige størrelser af. Vi har også tandtråd på en rulle i en smart lille æske, men vi har desværre ikke tandstikker med tandtråd, selv om jeg godt kender dem og selv bruger dem hver aften derhjemme. Træ tandstikker enkeltpakket har vi også, og de egner sig godt til restauranter og cafeterier eller til at have med i tasken, så de forbliver hygiejniske. På engelsk hedder tandstikker toothpicks. På Grafical.dk kan du vælge mellem tandstikker plast eller træ. Du kan vælge begge dele som enkeltpakket eller pakket løst. Vi har flere mærker både Tandex, Abena Gastro-Line, FOODline dentamin og Jordan.

God mundhygiejne med tandstikker plast

Langt de fleste sørger for at børste deres tænder morgen og aften, og det er jo egentlig også fint nok. Mange glemmer dog, at det er rigtig godt og vigtigt at rense tænderne hver dag med gode tandstikker træ eller en tandstik med tandtråd. Har du spist noget, hvor der sidder en lille rest af kød eller popcorn i tænderne er det uundværligt med tandstikker, for det bliver ved med at irriterer dig, og det er næsten umuligt at få sådan et stykke kød eller birkes eller spinat ud med fingrene eller tungen. Der skal tandstikker i indpakning eller tandtråd til.

Få tilbud på tandstikker indpakket

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev! På den måde sikrer du dig, at du altid modtager gode tilbud på plast tandstikker, tandstikker pakket enkeltvis eller andre spændende kampagner direkte i din indbakke. Har du brug for hjælp til at gennemføre din ordre, eller har du blot brug for vejledning til valg af tandstikkere, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.

Tandstikker plastik

Engangs tandstikker plastik er blevet et populært valg blandt mange, der ønsker at opretholde en god mundhygiejne. I modsætning til tandstikker af træ, absorberer engangs tandstikker af plastik ikke bakterier, hvilket gør dem til en mere hygiejnisk løsning. De er nemme at tage med på farten, da de kommer i en hygiejnisk forseglet pakke, der beskytter tandstikkernes renhed. De er også lavet af materialer, der ikke indeholder skadelige stoffer, hvilket gør dem sikre at bruge.

Ved at vælge engangs tandstikker plastik, kan du nemt opretholde en god mundhygiejne, uanset om du er hjemme eller på farten. De er en bekvem og hygiejnisk løsning, der hjælper med at beskytte dine tænder og mund mod bakterier. Sørg for at vælge en pakke med engangs tandstikker af plastik for at sikre, at du altid har en ren og hygiejnisk løsning lige ved hånden.

Tandstikker FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål om tandstikkere.

Hvor kan man købe tandstikker?

Tandstikkere kan du købe billigt med hurtig levering på Grafical.dk. Vi har et bredt udvalg af tandstikker, så der skulle være nogen til alle behov. Vi er en stor dansk webshop med over +50.000 produkter inden for husholdningsprodukter, kontorartikler, hobbyartikler, IT-produkter, emballage og meget andet. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Hvorfor skal man bruge tandstikker?

Grunden til, at det er en rigtig god idé at bruge tandstikker er ganske enkel. Det er simpelthen fordi, at man med tandstikker plastik kan komme helt ind mellem tænderne, hvor tandbørsten ikke kan komme ind. På den måde sikrer du dig, at du får fjernet madrester og andet der ikke hører hjemme der.