Tændstikker

Tændstikker til tilbudspriser. Køb tre tændstik æsker til kun 29 kr. ✓ Prisgaranti ✓ Fri fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Tændstikker » Køb Tordenskjold tændstikker online.

Super priser på tændstikker. Køb både tændstikker med svovl og tændstikker uden svovl. Tændstikker er altid et must have i hjemmet, hvis man skal have en lidt hyggeligere aften. Få sat stearinlysene i gang, så har du allerede starten på en super hyggelig aften. Vi har masser af forskellige lys, hvor en tændstik er en nødvendighed. Se blandt andet vores store udvalg af både fyrfadslys og bloklys til rigtig gode priser.

Tordenskjold tændstikker

Vi kender dem alle sammen. Vi har set æsken til de fine små tændstikker tusindvis af gange. Her snakkes der nemlig om Tordenskjold tændstikker, som er brugt i utrolig mange husstande i dag. En fin lille tændstikæske med tændstikker, der klarer ethvert optændingsformål. Det er endda både muligt at få dem som små tændstikker og som lange tændstikker, hvis man gerne vil stå lidt længere væk. Det kan eksempelvis være forskellen på at tænde et stearinlys og et bål. Her på siden finder du den lille æske af Tordenskjold tændstikker til billige priser. Bestil i dag og få hurtig levering direkte til adressen.

Tændstik

Du kan bruge en tændstik til at tænde stearinlys eller bål, men du kan også bruge dem som pejsetændstikker, da man blot kan ligge dem ind i pejsen imellem avispapir og brænde. Dermed kan flammerne selv få fat uden man behøver at stå og holde ved tændstikken. Man kan også bruge en tændstik til andre sjove formål uden at skulle tænde den. Man kan nemlig finde gåder med tændstikker eller man kan bruge dem til kreative hobbyprojekter. Så hvad end du skal bruge en tændstik til, så kan du købe billige tændstikker her på Grafical.dk og få dem leveret til din adresse indenfor 1-3 hverdage.

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet for altid at få besked, når vi kører ekstra gode kampagnetilbud på vores varer. Derudover modtager du også en bonuskode på 10% rabat, som kan bruges på din næste ordre. Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag - det er helt gratis!

Husholdningsæske tændstikker

De typiske tændstikker husholdningsæske er den ovennævnte Tordenskjold tændstikker. Men der findes faktisk også andre tændstikker, som ikke nødvendigvis bruges til at tænde lys med. På Grafical.dk har vi nemlig også tændstikker uden svovl, som kan bruges til mange forskellige hobbyprojekter. Det kan eksempelvis være til at lave små figurer med eller bruge dem sammen med kastanjer. Her på Grafical.dk kan du også finde billige tændstikæsker, som ikke ligner den helt normale Tordenskjold tændstikker husholdningsæske. Det kan både være tændstikæske trekant eller en tændstikæske, der ligner et hus. Alle disse er tændstikæske i mål, så man ved præcis, hvad der kan være i dem. Se udvalget af billige tændstikker og små tændstikæsker til lave priser lige her.

Tændstikker FAQ

Nedenunder finder du nogle af de mest spurgte spørgsmål omkring tændstikker.

Hvad er tændstikker på engelsk?

Tændstikker engelsk er 'matches' og købes overalt i verden. Det er derfor heller ikke så underligt, at der søges på dette ord utrolig mange gange hver måned. En tændstik på engelsk er derfor 'a match', præcis ligesom en fodbold kamp eller anden sportskamp.

Hvad er tændstikker lavet af?

Barken fjernes fra Aspestammerne og laves til træpinde. Efter pindene har den korrekte størrelse imprægneres de og bliver tørret og poleret. Dernæst lægges pindene i en maskine, de dyppes i paraffin og en giftfri tændsats. Til sidst køres tændstikkerne igennem i et stort tørreanlæg for derefter at blive pakket i de små æsker.

Hvorfor er Tordenskjold på tændstikker?

I 1864 havde svenskerne størstedelen af eksporten på tændstikker, og der var derfor brug for et kendt varemærke, der kunne slå svenskerne for at den danske produktion i København kunne vækste. Ane Margrethe Sørensen, var kone til Anders Sørensen, som stod i spidsen for produktionen i København. Hun fik idéen om at sætte Tordenskjold på tændstikker. Hun mente nemlig, at da Tordenskjold havde slået svenskerne en gang (slaget ved Dynekilen i 1716), kunne han slå dem igen på tændstikmarkedet.

Hvor mange tændstikker er der i en æske?

Der er ca. 35-45 tændstikker i en almindelig tændstikæske. Det varierer naturligvis efter størrelse på æsken.