Synåle og knappenåle

Nipsenåle længde 31 mm | 200 stk.
2 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Synåle og knappenåle til dit sy-projekt kan du finde lige her hos Grafical.dk  Vi har her et stort udvalg af forskellige slags synåle og knappenåle. Der er alt lige fra broderinåle, nåletræder og stoppenåle til håndværkernåle, synåle og knappenåle. Men hvad skal man med synåle og knappenåle uden sytråd? Se vores store udvalg af sytråd, i alle regnbuens farver og til yderst favorable priser. Vores udvalg af synåle og knappenåle er fyldt med muligheder. Har du nogle spørgsmål, kan du altid kontakte vores hjælpsomme kundeservice, enten på e-mail, telefon eller chat, også selvom det ikke har med synåle og knappenåle at gøre :-)

Vi har altid faste lave priser på knappenåle. Så du kan være sikker på at du køber dine nåle til nogle af Danmarks billigste priser.
Hvis du skal bruge en stor mængde knappenåle, så sælger vi dem faktisk i 500 gram pakker. Hver pakke med 500 gram nåle indeholder næste 10.000 stk. Du finder disse nåle pakker i størrelserne 18 mm, 30 mm og 38 mm. Perfekt til skoler, eller større hobby projekter.

Synåle, knappenåle og økologisk bomuldsstof
Du kan nu vælge at få økologi ind i håndarbejdslokalet. Vores økologiske bomuldsserie er i høj kvalitet og bliver produceret af bomuldsplanter, der er opdyrket uden brug af sprøjtemidler og kemikalier. Så sving synåle og knappenåle hen over vores økologiske bomuldsstof i mange flotte farver, og vær med til at værne om naturen.

Det økologiske bomuldsstof er et rigtig godt valg til fx quilning og patchwork. Det tilfører det færdige resultat en holdningsbaseret, ekstra dimension. Du kan vælge imellem masser af ensfarvede metervarer og også med mønstre fra det populære Vivi Gade Design. Så grib fat i dine synåle og knappenåle og kom godt igang med dit sy-projekt.

Hos grafical.dk finder du over 50.000 forskellige varer i vores sortiment. Her i blandt har vi 12.000 hobbyartikler. Der er derfor et hav af muligheder, for dig der har kreative evner, og spændende hobbyprojekter der skal føres ud i livet.

Er du ved at lave bamser eller skal du til at sy dine helt egne puder? Så tag et kig på vores store udvalg af pladevat, pudefyld og bamsefyld til rigtig gode priser.