Strygemærker

Køb Strygemærker - Alt til hjemmelavet strygemærker til tøj og strygestof ✓ Prisgaranti ✓ Kæmpe udvalg ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Vlieseline 21 cm | 3 meter
2 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Strygemærker - hjemmelavet strygemærker til tøj

Køb strygemærker til tøj på Grafical.dk - vi har altid lave priser og hurtig levering. Billige strygemærke ark til dig der vil lavet hjemmelavet strygemærker til tøj. Her finder du også strygestof i forskellige farver lige til at klippe i flotte mønstre og stryge på. Lav dine egne personlige strygemærker med vores print selv strygemærker ark til printeren. Det bliver ikke nemmere eller billigere.

Stort udvalg af strygemærker

Er du på udkig efter strygemærke til tøj finder du et kæmpe sortiment her på Grafical.dk. Vi har stryge mærker du selv kan printe ud på din egen printer, stryge mærker du kan printe på en labelmaskine og vi har alle former for strygeark som du kan klippe ud i de størrelser og mønstre du har brug for. Lav dine egne mærker til at stryge på tøj og gør dit tøj personligt.

Strygemærker i alle størrelser

Med vores lav selv strygemærker kan du få lige præcis den størrelse strygemærke du har brug for. Små og store strygemærker til tøj, du nemt kan printe på din egen printer. Det er nemt og billigt. Har børnene lavet en flot tegning, som de gerne vil have på tøjet - print og stryg. Har firmaet lavet et særligt logo til et arrangement, som I gerne vil have på jeres tøj? Print og stryg. Det er langt billigere og hurtigere end at skulle få en forretning til at printe det for jer. Samtidig er i ikke bundet af deres størrelsesvalg og valg for placeringer. Alt du skal bruge er strygemærker printer og det billede du vil have på dit tøj.

Logo strygemærker til tøj

Leder du efter en nem og billig måde at få dit firmas, din sportsklub eller forenings logo på jeres tøj? Så er logo strygemærker til tøj det helt rigtige valg. Alt I skal gøre er at printe jeres logo på de smarte stryge mærker og derefter klippe dem ud og stryge dem på tøjet, hvor de skal sidde. Det er hurtigt, nemt og billigere end at få en forretning til at gøre det for jer. Og så giver det jer langt flere muligheder i at vælge placering, størrelse mm.

Hjemmelavet strygemærker

Hjemmelavet strygemærker til tøj lyder måske for nogen som noget der er svært at give sig i kast med. Men det er det slet ikke. Der findes flere metoder til det. Du kan købe strygestof og klippe det til i de mønstre du skal bruge, eller du kan købe strygeark til print og print strygemærker til tøj med din egen printer derhjemme. På den måde kan du lave strygemærker til tøj design selv frem for at skulle være bundet af hvad du kan få af færdiglavede stryge mærker.
Foretrækker du ikke at lave dine strygemærker printer på? Måske vil du hellere være kreativ og tegne eller male direkte på vores strygeark til print. Det kan du naturligvis også gøre. Vær dog opmærksom på, at du bruger maling eller tusch der er beregnet til at kunne klare at blive vasket. Du kan finde vores udvalg af tekstilmaling her og vores tekstiltuscher her.

Strygestof

Som nævnt ovenfor har vi også strygestof. Dette stof er ikke designet til at blive printet eller malet/tegnet. Strygestof er i stedet lavet i flotte farver og nogle gange med glimmer. Det er perfekt til at klippe ud i flotte mønstre og stryge på dit tøj eller lignende. Strygestof er f.eks. en god måde at lave dine egne strygemærker bogstaver med eller til at skære flotte silhuetter ud i. Vores strygestof er blandt markedets billigste, så du altid kan gøre gode strygestof køb her på siden.
Foruden strygestof og strygeark til at stryge på dit tøj har vi også stryge refleks ark. Som navnet antyder er det strygestof med refleks, der er perfekte til at gøre dit eller dit barns tøj synligt.

Billige strygemærker

Når du laver dine egne mærker til at stryge på tøj er det uden tvivl de billigste strygemærker du kan få. Men vil du gerne spare ekstra penge på strygeark til lave dine mærker med, så skal du tage at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så får du nemlig helt automatisk besked næste gang vores billige strygemærker er blevet endnu billigere for en periode. Som nyhedsbrevsmodtager får du, første gang du opretter dig, desuden en rabatkode, som du straks kan bruge til at gøre dine næste strygemærker køb lidt billigere.