Støvsugere

I denne kategori finder du mange slags støvsugere. Af dem kan nævnes Industristøvsugere, store og små rygstøvsugere fra Neato og Nilfisk.

Husk også at se vores udvalg af tilbehør til Rengøringsmaskiner & Støvsugere

Når man nævner ordet “rengøring” så er det første der kommer i tankerne ofte støvsugere.
Dette er nok fordi næsten alle mennesker har en støvsuger i huset, og finder det nærmest uundværligt i de daglige rengøringsrutiner.

De støvsugere man finder i denne varegruppe, vil dog i langt de fleste tilfælde være professionelle støvsugere til dagligt brug. Det kunne for eksempel være Nilfisk VP300, som er med 10 meter ledning og 2-delt rør. Denne model er idéel til rengøring af kontorer, hotelværelser, butikker og lignende områder. Man kan også få denne model med et såkaldt HEPA filter.  Dette filter sikrer en bedre luftkvalitet i rengørings miljøet.

Hvis man har behov for at kunne støvsuge uden at larme alt for meget, så kan man skaffe en speciel støjdæmpet model fra Nilfisk. Det er derfor muligt at støvsuge med et meget lavt lydniveau, f.eks. i dagtimerne. Du kan se hele vores udvalg af Nilfisk støvsugere her.

Man har faktisk også mulighed for skaffe sig en rygstøvsuger, disse er særligt velegnet til rengøring af steder hvor pladsen er trang. Her er der tale om en letvægtsstøvsuger, hvilket sikrer minimum belastning for brugeren. Denne model kan også skaffes med HEPA filter.
Man kan eventuelt også kigge på “UZ964” som er en rygstøvsuger som vejer kun 2,9 kg.
Selv om den kaldes en rygstøvsuger så bæres den faktisk på hoften af brugeren.