Ståltråd

Hønsetråd 40 cm bred - 20 meter
2 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Her finder du ståltråd, bonzaitråd, vindseltråd, metaltråd, stålsvampe, trådvæv, kyllingetråd og forskellige trådstænger. Vi har billige priser på ståltråd og som du kan se et stort og bredt udvalg. Samtidig har vi et stort lager, som sender varer fra dag til dag, så du kan få dit jerntråd leveret hurtigt til fast billig fragtpris eller med gratis levering, hvis du bestiller lidt mere ståltråd ad gangen.

Du kan vælge mellem forskellige typer og tykkelser på vores ståltråd. Vi har ståltråd 2 mm, ståltråd 3mm samt forskellige tyndere udgaver. Du kan samtidig vælge flere forskellige farver og typer afhængig af hvad du skal bruge ståltrådet til.

Hvad kan du så lave ud af ståltråd, ja vi er jo en hobbyshop, så her er nogle kreative forslag: ståltrådstræ, engle af ståltråd, blomsterkrans, blomster af ståltråd, hjerter af ståltråd. Ja mulighederne er mange.

Vi har nogle lækre farver at vælge i mellem især indenfor bonzaitråd. Her kan du købe ståltråd guld, sølv, kobber og mange andre farver. Det er samtidig også det, som kan bruges som kraftig ståltråd.

Søger du ståltrådsnet, så har vi faktisk også hønsetråd i flere forskellige bredder samt trådstænger i forskellige tykkelser. Vi har også myrtetråd som er en slags blomstertråd.

Vi har prisgaranti på alt vores ståltråd, vindseltråd m.v. Så du kan være sikker på at købe tråd til den billigste pris uanset om du skal bruge det til hobby, blomsterdekoration, juledekorationer eller hvad formålet er.