Stållineal

Stållineal i stort udvalg. Find bl.a. billig stållineal 100 cm, stållineal 50 cm ✓ Lave priser ✓ Billig fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Stållineal » Køb metal lineal til tilbudspris her

Stållineal til super billige priser. Vi har stål linealer i forskellige længder fra en lille på 30 cm op til en stor på 100 cm lang. Du kan også købe et målebind i metal med 5 meter på rullen. Det er ikke kun stål, vores linealer er lavet af, vi har også en aluminiums lineal samt en plast lineal, som har en metal skærekant. Klik dig igennem vores udvalg af stållinealer som f.eks. stållineal 100 cm, stållineal 50 cm, stållineal 30 cm og meget mere, og find de varianter som du står og mangler. Når du har gennemført din bestilling, sørger vi for at levere din metal lineal hurtigt og sikkert til dig.

Vidste du, at du på Grafical.dk også kan finde en smart online lineal?.

Køb en robust stållineal

En stållineal er god hvis du skal bruge linealen til at skære efter på et skæreunderlag eller en skæreplade. Det skyldes at kniven vil komme til at skære noget af en traditionel almindelig plastik lineal, så den ikke længere er lige. Det sker ikke med en metal lineal. Til gengæld kan linealen godt gøre din kniv sløv på det stykke, som går mod din stål lineal.

Oversigt over stållineal størrelser:
- Stållineal 15 cm / stållineal 150 mm
- Stållineal 30 cm / stållineal 300 mm
- Stållineal 40 cm
- Stållineal 50 cm
- Stållineal 100 cm / stållineal 1000 mm
- Stållineal 150 cm / stållineal 1500 mm
- Stållineal 200 cm / stållineal 2000 mm


Stållinealer er stadig et vigtigt værktøj

Stållinealer er noget de fleste mennesker er bekendt med, og det er den dag i dag stadig et vigtigt værktøj hos designere og i mange fag inden for ingeniør- eller byggebranchen. Den primære fordel med en stållineal er at de er utrolig slidstærke. Det gør den populære hos fagfolk, som ikke skal bekymre sig om at den går i stykker, når man har allermest brug for den. Alt i alt er stållinealer miljøvenlige, holdbare og præcise. Så derfor er det måske ikke så overraskende at dette vigtige stykke værktøj stadig findes mange steder.

Vi håber, du finder lige den stållineal, som du har manglet i dit arsenal af linealer. Vi leverer hurtigt direkte til din adresse. God fornøjelse.

Få tilbud på stållineal

Hvis du husker at tilmelde dig vores nyhedsbrev, sikrer du dig, at du aldrig går glip af super tilbud på stållinealer eller andre spændende produkter direkte i din indbakke. Skulle du have spørgsmål til valg af lineal eller har du brug for hjælp til at gennemføre din bestilling, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.

Stållineal FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål om stål lineal.

Hvor kan man købe en stållineal?

På Grafical.dk kan du finde et bred udvalg af stållinealer i mange forskellige længder og typer. Derudover kan du også finde målebånd vinkler. Vi er en stor dansk webshop med mange år på bagen og +50.000 produkter at dykke ned i. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Skal man købe en stållineal eller en plastlineal?

En stållineal er et rigtig godt robust redskab, hvis du står og skal mangler noget, som ikke skal knække og samtidig være pålidelig i udfordrende arbejde. En plastlineal kan være rigtig fint til de små, som skal starte i skole. Ofte er de også lidt billigere at købe ind, da en stållineal oftest bruges af professionelle.