Stållineal

Stållineal til super billige priser. Vi har stål linealer i forskellige længder fra en lille på 30 cm op til en stor på 100 cm lang. Du kan også købe et målebind i metal med 5 meter på rullen. Det er ikke kun stål, vores linealer er lavet af, vi har også en aluminiums lineal samt en plast lineal, som har en metal skærekant.

En stållineal er god hvis du skal bruge linealen til at skære efter på et skæreunderlag eller en skæreplade. Det skyldes at kniven vil komme til at skære noget af en traditionel almindelig plastik lineal, så den ikke længere er lige. Det sker ikke med en metal lineal. Til gengæld kan linealen godt gøre din kniv sløv på det stykke, som går mod din stål lineal.

Oversigt over stållineal størrelser
Metal lineal 30 cm
Stållineal 40 cm
Stållineal 50 cm
Stållineal 100 cm
Vinkel lineal på 40 x 60 cm
Målebånd 5 meter

Stållinealer er stadig et vigtigt værktøj
Stållinealer er noget de fleste mennesker er bekendt med, og det er den dag i dag stadig et vigtigt værktøj hos designere og i mange fag inden for ingeniør- eller byggebranchen. Den primære fordel med en stållineal er at de er utrolig slidstærke. Det gør den populære hos fagfolk, som ikke skal bekymre sig om at den går i stykker, når man har allermest brug for den.

Alt i alt er stållinealer miljøvenlige, holdbare og præcise. Så derfor er det måske ikke så overraskende at dette vigtige stykke værktøj stadig findes mange steder.

Vi håber, du finder lige den stållineal, som du har manglet i dit arsenal af linealer. Vi leverer hurtigt direkte til din adresse. God fornøjelse.