Isopropylalkohol

Isopropylalkohol leveret direkte til din adresse ✓ Stort udvalg af isopropanol ✓ Hurtig levering af isopropyl alkohol ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Desinfektion IPA Novadan Sprit 70%  1 liter
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Isopropylalkohol 99% opløsningmiddel - 5l
Før DKK 909,00
DKK 772,65 pr. Flasker
Skaffevare

Forventet: 16-08-2021

Isopropylalkohol - Køb isopropanol online

Isopropylalkohol kan du bruge til desinfektion. Isopropanol er især velegnet til overfladedesinfektion af overflader såsom dørhåndtag, borde, sanitet på toiletter samt andre kontaktpunkter, som bliver berørt dagligt af mange mennesker. Isopropyl alcohol kan også anvendes til afspritning af maskiner og instrumenter, der kommer i kontakt med fødevarer.

Hvad er isopropylalkohol?

Isopropanol er en slags alkohol. Isopropylalkohol er meget brandfarligt, og kan ved gentagen eller langvarig påvirkning såsom indånding af dampe eller ved hudkontakt give skader på centralnervesystemet.

Isopropyl alcohol fordamper hurtigt

IPA sprit 70% fordamper hurtigt, hvilket er en god ting, idet det gør isopropylalkohol særligt velegnet til at desinficerer overflader, som så hurtigt bliver tørre igen. Det kan være i et fitness center, hvor der står en person og venter på at skulle bruge en fitness maskine, og så er det ikke særlig smart, hvis maskinen er våd med isopropanol i lang tid efter desinfektion.

Isopropylalkohol og Corona virus samt Covid-19

Det er internationalt anerkendt, at alkohol i koncentration på 70-85% v/v (63-80% w/w) og klor (hypoklorit/hypoklorsyre) i koncentration på 1000 ppm (0,1%) vil have tilstrækkelig effekt over for coronavirus (SARS-CoV-2). Ref. Statens Serum Institut Læs mere om rengøring og desinfektion ifm. Covid-19 på Statens Serum Instituts hjemmeside

Isopropanol som flydende eller spritservietter

Du kan købe isopropyl alkohol som spritservietter og desinfektionsservietter eller flydende væske i beholdere fra 250 ml, 1 liter og op til 20 liters dunke.

Har du flere spørgsmål omkring isopropanol, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice og du kan også stille spørgsmål til de enkelte isopropyl produkter nederst på hver vare.