Spisepinde

Spisepinde til tilbudspriser på Grafical.dk. Gør dit spisepinde køb lige her ✓ Hurtig levering ✓ Lave priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Køb spisepinde billigt på Grafical.dk. Vi har flere forskellige billige spisepinde på lager, som kan leveres hurtigt og let direkte til din hoveddør. Spisepinde er kendt fra asiatisk kultur, hvor man bruger dem til flere forskellige retter som f.eks. nudler. Så hvis du gerne vil prøve at spise, som man gør i Asien, så prøv at indtag din mad med spisepinde, som kan være en sjov oplevelse for familie og venner,  

Hvordan spiser man med spisepinde?

Der er flere meninger om, hvordan man skal spise med spisepinde sæt, men den helt traditionelle metode kan beskrives således. Hvis man er højrehåndet holder man spisepindende i denne side, og det er selvfølgelig omvendt, hvis man er venstrehåndet. Man placerer spisepindende i mellemrummet mellem tommelfingeren og resten af fingrene. Man bruger pegefingeren og langefingeren til at holde den øverste pind mod tommelfingeren, samtidig med at den nederste pind holdes på plads af ringefingerens inderside.

Man bevæger så den øverste spisepind op og ned, hvor man kan gribe om maden med denne bevægelse. Mange nybegyndere med spisepinde begår typisk fejlen, at man tror, at man skal bevæge begge spisepinde. Dette er en misforståelse, da man kun skal bevæge den øverste spisepind, mens den nederste skal være ubevægelig. Spisepinde træ kan købes i flere forskellige størrelser og varianter, så det kan godt kræve lidt tilvænning at spise med et nye sæt spisepinde.

Mange typer af spisepinde sæt

Spisepinde findes i mange forskellige afskygninger, og kan variere på flere forskellige områder. Der findes lange spisepinde, som kan være helt op til én meter lange. Disse bruges typisk til tilberedelsen af maden, i mens de korte spisepinde bruges som bestik. Der kan også være forskel på hvor spidse dine spisepinde er, hvor nogle er kan være mere spidse end andre. Spisepinde kan produceres i flere forskellige materialer såsom plastik, træ, bambus og spisepinde stål. Derudover kan man også køb spisepinde, som kan være dekoreret med et mønster eller farvet med maling. Man kan faktisk også ofte købe billige spisepinde børn, som pga. den mindre størrelse gør det lettere for børnene at spise med dem.

Vidste du at spisepinde påvirker miljøet?

Faktisk mener man, at der alene i Kina bliver der ca. smidt 45 milliarder spisepinde ud hvert eneste år, eller hvad der svarer til 25 millioner træer årligt. Man indførte faktisk en speciel skat på 5 % på spisepinde i 2006, i håbet om at få folk til at smide færre ud eller bruge genanvendelige spisepinde. Et andet fun fact er, at man ved en undersøgelse i 2003 fandt ud af, at ved regelmæssig brug af spisepindende har en øget risiko for nedslid af brusk i håndledende - dette viste sig specielt at være et problem blandt ældre mennesker.

Gør dit spisepinde køb på Grafical.dk

Hvis der opstår spørgsmål i forbindelse med din bestilling eller har du spørgsmål til nogle produkter? Så tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon. De sidder klar til at hjælpe dig og give dig den bedst mulige vejledning. Ved at bestille på Grafical.dk får du produkter til lave priser og med hurtig levering direkte hjem til dig - enkelt og nemt. Vi har et stort udvalg på +50.000 produkter og har mange positive anmeldelser på Trustpilot.

Mangler du andet bestik? Vi har et stort udvalg af engangsbestik, og hvis du den mere miljøbevidste type, kan du finde miljøvenlig service lige her.