China box

China box til udsalgspriser. Se vores udvalg af billige china box take away ✓ Hurtig levering på kinaboks ✓ God kvalitet ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

China box » Køb en kinaboks billigt online her

Køb billige china box online på Grafical.dk. Her kan du købe den velkendte chinaboks til kinesisk take away. Du kan få china box take away i flere forskellige varianter og størrelser. Man finder vores kina boxe i brun. Vores china boks er med foldbart låg, så det er nemt og hurtigt at pakke maden færdig. Tag et kig her på siden og find den china box take away, der passer bedst til dig. Vi har altid super priser på china box til kinesisk mad ud af huset. På Grafical.dk kan du finde et stort udvalg af kinaboks i flere forskellige varianter. Klik dig igennem vores udvalg og gennemfør din bestilling. Så sørger vi for at levere din ordre med kinaboks direkte hjem til dig, hurtigt og sikkert.

Altid lækkert med china box

En china box er altid et lækkert måltid. Har man den rette kinaboks, er det også et måltid, der er super nemt at have med på farten. En kina box lukkes tæt omkring maden og lågene foldes sammen, så de nærmest låser med hinanden. På den måde falder maden ikke bare lige sådan ud af en kina boks. Æskerne er af pap eller papir som også er god til at holde på varmen. Man skal derfor ikke være bekymret for om maden i kundens chinabox når at blive kold, inden kunden kommer hjem med den. Her på siden finder du flere forskellige størrelser af china boxes. Så om du vil have den mere aflange firkantede eller hellere vil have den traditionelle høje kinaboks er helt op til dig. På Grafical.dk har vi lave priser på begge produkter. Bestiller du din kina take away boks i dag, leverer vi hurtigt direkte til adressen.

China box take away til kinesisk

Har du en kinesisk takeaway restaurant, eller er du til en hjemmelavet chinabox? Så kan Grafical.dk hjælpe med vores billige udvalg af china box. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid får besked om, hvornår vi har ekstra gode kampagnetilbud på en kinaboks. Du kan samtidig også oprette dig som bruger på Grafical.dk. Så optjener du 5% bonus på alle dine kina box ordre. Det gælder også ordre, der ikke indeholder china box. Så sparer du lige lidt ekstra på china box take away.

Udover kinaboks har vi også colabæger og termobakker, hvis du skal sælge lidt drikkevarer og holde maden ekstra varm for kunden. Du kan se det store udvalg ved at følge linket.

Spørgsmål til chinaboks?

Har du nogle spørgsmål til vores take away kinesisk bokse? Så sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig. Du kan fange os både på telefonen og e-mail, og så vil vi forsøge, at hjælpe dig så godt vi kan, så vi er sikre på, at du får den rigtige china box til kinesisk take away.

Husk også at tage et kig på resten af vores take away emballage til gode priser.

China box FAQ

Nedenfor får du svar på de ofte stillede spørgsmål om kinesisk take away bokse. Har du andre spørgsmål omkring dit china box køb, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvor kan man købe china box?

Du kan købe chinabokse til din restaurant på Grafical.dk til billige priser. Vi har flere størrelser af china box take away og leverer mad bokse til hele landet både china box Aalborg, Strøget i København osv.

Hvad er en china box?

Det er en kinesisk take away boks som oftest bruges til varme retter, som fx nudler, ris, indbagte kylling eller rejer mm. Boksene er lavet af høj kvalitet, så den holder din mad varm.