Spillekort

Spillekort til tilbudspris. Køb spillekort og få en hyggelig aften ✓ Hurtig levering af kortspil ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 anmeldelser på Trustpilot

Spillekort » Kortspil til lave priser på Grafical.dk

Køb spillekort hos Grafical.dk hvor finder du flere forskellige slags. Både standard kort, lillebror spillekort og poker kort. Vi har altid billige spillekort. Se også vores udvalg i Familiespil og Tusser og farveblyanter Spiller du fisk med børnene er det godt, at du har dine egne spillekort til når vennerne kommer på besøg. Spillekort kan godt få lidt bukkede hjørner når børnene har været i gang med at bygge korthuse eller måske spille ”gi tar”. Køb spillekort som en gave til en du holder af.

Hvilken spillekort størrelse skal jeg vælge?

Et sæt spille kort måler 63 x 88 mm og indeholder oftest 52 spillekort samt 3 jokere eller 56 spillekort og 4 jokere. Det er den spillekort størrelse, som langt de fleste vælger at spille med. Man kan også købe større og mindre sæt spillekort, hvis man gerne vil lave lidt sjov, når man finder et spil kort frem - men det bliver selvfølgelig sværere at snyde. I et kortspil er der 4 spillekort symboler: ruder, spar, hjerter og klør kort.

Hvor mange billedkort er der i et kortspil?

Antallet af billedkort kan variere alt efter hvilket spil kort du skal spille. Hvis man spiller med et helt almindeligt sæt spillekort, som de fleste kender, indeholder det 3 typer af billedkort: knægt, dame og konge. Førhen indeholdt et sæt spillekort faktisk 4 typer af billedkort: knægt, ridder, dame og konge. Her var ridderen mellem knægten og dame. På den måde har spillekort faktisk udviklet sig lidt igennem tiden. Hvor mange røde kort er der i et kortspil? I et kortspil er der 26 røde kort og 26 sorte kort. Hvor mange kort er der i et kortspil? Der er oftest 55 eller 60 kort i alt i et kort spil.

Det med at spille ”gi tar” er ikke altid lige populært med dit kortspil. Som det næsten siger sig selv af ordet er der en som gir og en som tar. Dvs. hele bunken med spillekort fra dit kortspil bliver kastet ud i rummet og du siger så blot: Jeg gir, du tar. Det er nok kun én gang du kommer til at spille det pr. person. Men en fornøjelig lille leg.

Køb spillekort og gør lidt ekstra ud af hyggen

Måske har du hang til kabale. Det er der jo mange som efterhånden bruger computeren til. Men der er altså en anden hygge ved selv at vende spillekort og at det hele ikke går automatisk. Det kan være i sommerhuset hvor man ikke slæber computer, mobiler osv. med. Da er det altså på go gammeldags manér når der skal lægges kabale med spille kort eller når der skal lægges et puslespil. Dette er hyggelige stunder som mange helt har glemt i den digitale verden hvor mobil og iPads er tapet til folk i sted for at bruge tiden på et kort spil. Husk dette inden du foretager dit spillekort køb.  

Når i sidder i sommerhuset og hygger vil det gøre godt med en god kop kaffe at styrke sig på. Eller måske en pose chips vil falde i god jord til børnene. Hvis du gerne vil have et godt overblik over dit kortspil, kan du holde overveje at købe en kortholder til spillekort.