Spillekort

På Grafical.dk finder du flere forskellige spillekort, både standard kort, kort til bridge og kort til poker. Alle til gode billige priser. Se også vores udvalg i Familiespil og Tusser og farveblyanter Spiller du fisk med børnene er det godt at du har dine egne spillekort til når vennerne kommer på besøg. Spillekort kan godt få lidt bukkede hjørner når børnene har været i gang med at bygge korthuse eller måske spille ”gi tar”.

Det med at spille ”gi tar” er ikke altid lige populært. Som det næsten siger sig selv af ordet er der en som gir og en som tar. Dvs. hele bunken med spillekort bliver kastet ud i rummet og du siger så blot: Jeg gir, du tar. Det er nok kun én gang du kommer til at spille det pr. person. Men en fornøjelig lille leg.

Måske har du hang til kabale. Det er der jo mange som efterhånden bruger computeren til. Men der er altså en anden hygge ved selv at vende spillekort og at det hele ikke går automatisk. Det kan være i sommerhuset hvor man ikke slæber computer, mobiler osv. med. Da er det altså på go gammeldags manér når der skal lægges kabale med spillekort eller når der skal lægges et puslespil. Dette er hyggelige stunder som mange helt har glemt i den digitale verden hvor mobil og ipads er tapet til folk.  

Når i sidder i sommerhuset og hygger vil det gøre godt med en god kop kaffe at styrke sig på. Eller måske en pose chips vil falde i god jord til børnene.