Faneblade

Faneblade - Køb skilleblade til ringbind online. Flere typer faneblad her ✓ God kvalitet ✓ Prisgaranti på voks stempel ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Faneblade 1-10 - Q-Line A4 grå med kartonforblad - 20 stk
5 anmeldelser
Før DKK 209,00
Fra DKK 167,20 pr. Pakker
På lager - Levering 1-3 hverdage
Register Touareg A4 5 faner sand - 20 stk
Før DKK 429,00
DKK 343,20 pr. Pakker
Skaffevare

Forventet: 09-03-2024

Faneblade » Køb billige faneblade her på Grafical.dk

Faneblade er enkelt men meget effektivt hjælpemiddel til arkivering. Faneblade er perfekte hvis du gerne vil til organisere dine papirer bedre, men de kan også med tiden blive slidt af hyppig brug. Heldigvis kan du her finde et stort udvalg i faneblade til billige priser. Esselte og Q-Line og Elba m.v.. Format A4, A5 og ekstra brede Maxi. Karton eller plast PP. 1 -5-10-12-15-20-31 A-Å. Kan købes enkeltvis. Så hvis du er på udkig efter et billigt faneblad, er du kommet til det helt rigtige sted.

Køb faneblade til ringbind

Søger du en effektiv måde at organisere dine papirer på? Faneblade til ringbind er løsningen! Disse praktiske små redskaber er designet til at gøre dit liv lettere og dit arbejde mere effektivt. Med faneblade til ringbind skabelon kan man nemt kategorisere og inddele dokumenter i sektioner, hvilket gør det lettere at finde præcis, hvad man leder efter, når man har brug for det. Vores faneblade kommer i forskellige farver, materialer og størrelser, så du kan vælge den variant, der passer bedst til dine behov. Fra kontoret til skolen, fra den studerende til den professionelle, faneblade er et uundværligt redskab i ethvert organiseret system. Forøg din produktivitet og spar tid med vores holdbare og brugervenlige faneblade. Bestil i dag og oplev selv, hvordan orden og effektivitet går hånd i hånd.

Faneblade i forskellige størrelser

Når du køber faneblade er det vigtigt at du vælger faneblader der passer i størrelsen til de mapper du skal bruge dem i. Et sæt faneblade A4 kan f.eks. ikke bruges en A5 eller A3 mappe.

Vi har pladsregistre og faneblade i både A4 og faneblade A5. Du finder også fortrykte faner så du nemt kan skrive på dem.

Se vores plastregistre og faneblade og find hvad du har brug for at få dine papirsager organiseret. Det er super smart at have faneblade i dine mapper da du på denne måde nemt sparer tid på ikke længere at skulle lede efter arkene i en stor bunke på bordet.  

Faneblade holder styr på alt

Her på siden finder du billige skilleblade. Vælg mellem A4 fanebladet og Maxi størrelse. 5-delt eller 10 faner. Grå eller blå-hvide med farvede faner. Karton eller plast. Grafical.dk har også Indstiksringbind, Rygetiketter og Kontormaskiner. Skal du nå at have styr på dine papirsager inden foråret for alvor sætter ind?

Mapper og registre skal købes ind og lørdag formiddag og måske eftermiddag skal sættes af til oprydning i kvitteringer, gamle lønsedler osv. Det er måske lidt træls når man åbner den første pakke med faneblade. Ikke at der er noget i vejen med skilleblade med nærmere at selve opgaven måske kan virke lidt uoverskueligt. Men tab ikke modet, det er bare super skønt når det er gjort.  

Faneblade bruges både rundt om i de private hjem og selvfølgelig også på diverse kontorer, lager m.v. Fordelen er at skilleblade findes med forskellige inddelinger og det burde derfor være muligt at finde dem som passer bedst til dine behov.

Nogle indeks er lavet i karton og andre i plast. Fordelen ved faneblade i plast er selvfølgelig at de godt kan tåle at man måske har lidt fedtede fingre. De kan nemt tørres af og holder faktisk til en del.

Faneblade til opskrifter

Opskrifter kan også med fordel sættes i mapper i et register som du inddeler med faneblade. De kan f.eks. deles op i grupper med forretter, hovedretter, desserter og bagværk. Hvis man vil gøre det ekstra fint kan man også sætte opskrifterne i plastlommer, så er de også godt beskyttet mod snavs.

Skulle dit faneblad eller plastlommerne med opskrifter være blevet beskidt eller fedtet skal du selvfølgelig bruge en fugtig klud med lidt opvaskemiddel på, så du nemt kan tørre dem af. Det kan du finde i vores varegruppe rengøring og hygiejne hvor vi har et kæmpe udvalg af rengøringsmidler til kanon billige priser.

Vil du have faneblade tilbud?

Er du på udkig efter gode tilbud på faneblade? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig altid gode lave priser på diverse typer af faneblade, men fra tid til anden kan du finder ekstra gode tilbud. Hvis du ikke vil risikere at gå glip af disse tilbud skal du tage at skrive dig op til at modtage vores nyhedsbrev. Som modtager af nyhedsbrevet bliver du nemlig varskoet, når vi har gode tilbud. Og så får du adgang til særlige rabatter, gaver og tilbud, der udelukkende gælder for modtagere af nyhedsbrevet. Ligesom du automatisk deltager i en række lodtrækninger om fede præmier flere gange om året - uden at du behøver gøre noget.

Mangler du andet end faneblade?

Måske Dine brevordnere vil præsentere sig rigtig flot på hylden hvis de har samme farve. Men også rygetiketterne kan du gøre meget ved. Du kan f.eks. udskrive dem i flotte farver med logo eller firmanavn.

Faneblade skabelon

Der er mange, som søger efter faneblade skabelon. Jeg ved ikke, om det er fordi man har behov for at ændre på beskrivelsen på indekset, så det vil se pænere ud, hvis man selv printer en ny ren skabelon på et kraftigt stykke papir, som vil passe til placeringen af faner. Her er en artikel der beskriver, hvordan du kan downloade skabeloner i Word.

Hvis du bedre kan lide at bruge regneark til print af register forsider, kan du prøve at finde en Excel skabelon til faneblade her.

Købe faneblade online eller i fysisk butik

Grafical.dk sælger faneblade online, hvis du hellere vil købe faneblade i en fysisk butik eller kontorforsyning, kan du også købe et mindre udvalg af indeks i Bilka, Bog og Idé og sådanne forretninger. Jeg tror dog ikke, at de har specielle store og brede maxi registre i A3 tværformat o.lign., men de har nok det der bliver brugt mest. Men hvis du vil spare dig selv for besvær, så handl faneblade online her på siden og få dem tilsendt lige til døren - lynhurtigt. Vi har hurtig levering af faneblad.

Faneblade FAQ

Vi får fra tid til anden spørgsmål fra vores kunder omhanlende vores faneblade. Vi har her forsøgt at samle de oftest stille fanebladsspørgsmål og svarene hertil. Vi håber det kan hjælpe dig. Skulle du sidde med et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her. Er du naturligvis meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Hvad bruges faneblade til?

Faneblade bruges til at holde styr på dokumenter i en mappe. Til det formål består faneblade oftest af en forside med nummerrerede linjer, hvorpå du kan skrive forskellige noter eller overskrifter. Hvert nummer refererer til et faneblad, der er sat ind i mappen på det rigtige sted. På den måde er det nemt hurtigt at slå op i registret på forsiden og se, hvor i mappen man kan finde sin information og så bladre dertil ved hjælp af det indsatte faneblad.

Hvor kan jeg købe faneblade?

Faneblade kan købes i kontorartikelforretninger, boghandlere, online butikker og andre steder, hvor kontorartikler sælges. Du finder dem rigtigt billigt her på siden, hvor vi også sørger for at sende dem direkte til din hoveddør. Så bliver det ikke nemmere.

Hvor mange inddelinger kan jeg lave med faneblade?

I teorien kan du lave et uendeligt antal inddelinger, hvis du blot har en tyk nok mappe og nok faneblade. Oftest er vil du finde faneblade i antal mellem 10 og 20, men det er muligt at finde færdiglavede faneblade helt op til 100. Skal du have flere end dette, er du oftest nødt til at lave dine egne faneblade.