Skrivebordsunderlag

Alt i skrivebordsunderlag til lave priser. Vælg mellem forskellige størrelser skriveunderlag, gennemsigtig, klar eller med verdenskort til børn m.v.

Få dit skrivebordsunderlag leveret til døren

Skrivebordsunderlag til billige priser. Grafical.dk har et stort udvalg af skriveunderlag i forskellige størrelser, gennemsigtig, transparent eller med danmarkskort, europakort eller verdenskort. Hvis du ikke har brug for at et klart skrivebordsunderlag, har vi også farvede skrive underlag i farverne sort og blå, eller du kan få landkort på dit skriveunderlag.

Få et skrivebordsunderlag i god kvalitet til en overkommelig pris.

Du synes måske, at priserne på vores skrivebordsunderlag er meget lave i forhold til andre kontorforsyninger. Det skyldes, at vores indkøbsafdeling er supergode til at købe skriveunderlag ind til bundpriser, og at vi kun tjener en lille smule ved at sælge skrivebordsunderlag, fordi du måske også så køber skriveredskaber og papir hos os.

Det kan være meget rart at have et gennemsigtigt underlag til skrivebordet, så du kan lægge telefonlister eller fotos af din familie nedenunder. Men husk at lægge det i et plastomslag, for ellers kan det smitte af på skriveunderlaget. Men heldigvis er de jo så billige, at du bare bestiller et nyt skrivebordsunderlag på Grafical.dk

Relief skriveunderlag er vores eget mærke, som er et udmærket skrivebordsunderlag men bare til en meget lavere pris end mærkevarer såsom Leitz og Bantex skriveunderlag.

Var det ikke den slags skrivebordsunderlag du mente?

Nogle kalder også stoleunderlag for skrivebordsunderlag

Det kan jo diskuteres om et skrivebordsunderlag ligger ovenpå skrivebordet eller under skrivebordet. Hvis du gerne vil købe plastik underlag til at ligge nedenunder dit skrivebord, så klik på nedenstående link:

Du kan købe stoleunderlag her

Du kan vælge de store skrivebordsunderlag i plastik eller tekstil filt. De fleste er i klar eller transparent plast, men vi har også nogle i sort plast eller som et hårdt tæppe eller måtte i filt, der er grå eller sort.

Kontorstoleunderlagene i plast fås med eller uden pigge afhængig af, om skrivebordsunderlaget skal ligge på et hårdt trægulv eller et tykt gulvtæppe. Hvis det er et hårdt underlag, skal du vælge dem uden pigge og hvis det er et tykt tæppe, skal du vælge stoleunderlag med pigge.