Skrivebordsunderlag

Skrivebordsunderlag til super priser. Stort online udvalg af skrivebords underlag ✓ Billig fragt ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Verdens kort skriveunderlag - Esselte 40 x 53 cm
1 anmeldelser
Før DKK 219,00
DKK 186,15 pr. Stk
På lager - Levering 1-3 hverdage

Skrivebordsunderlag » Billige skrivebordsunderlag læder

Skrivebordsunderlag til billige priser. Grafical.dk har et stort udvalg af skriveunderlag læder i forskellige størrelser, gennemsigtig, transparent eller med danmarkskort, europakort eller verdenskort. Hvis du ikke har brug for at et klart skrivebordsunderlag, har vi også farvede skrive underlag i farverne sort og blå, eller du kan få landkort på dit skriveunderlag.

Få et skrivebords underlag i god kvalitet til en super pris

Du synes måske, at priserne på vores læder skrivebordsunderlag er meget lave i forhold til andre kontorforsyninger. Det skyldes, at vores indkøbsafdeling er supergode til at købe skriveunderlag ind til bundpriser, og at vi kun tjener en lille smule ved at sælge skrivebords underlag, fordi du måske også så køber skriveredskaber og papir hos os.

Det kan være meget rart at have et gennemsigtigt underlag til skrivebordet, så du kan lægge telefonlister eller fotos af din familie nedenunder. Men husk at lægge det i et plastomslag, for ellers kan det smitte af på skriveunderlaget. Men heldigvis er de jo så billige, at du bare bestiller et nyt skrivebordsunderlag på Grafical.dk. Hvis man ikke er interesseret i et gennemsigtigt skrivebordsunderlag, kan man også få et super lækkert skrivebordsunderlag læder.

Skriveunderlag læder fra Dbramante 1928 er vores luksus mærke, som er et super lækkert skrivebordsunderlag til en lidt højere pris end Leitz og Bantex skriveunderlag.

Du finder vores underlag i forskellige farver såsom skriveunderlag sort, brun eller gennemsigtigt. På Grafical.dk finder du også skrivebordsunderlag verdenskort eller Danmark, som er ret populære blandt vores kunder.
Uanset om du skal skrive notater til skolen, brainstorme til en kreativ session eller bruge det som underlag til tastatur og computermus, har vi det rette skrivebord underlag til dig. Vores skriveunderlag er lavet af robuste materialer, så du kan bruge det igen og igen uden at skulle bekymre dig om kvaliteten.

Skrivebordsunderlag børn

Skal du bruge skrivebordsunderlag til børn, vil vi anbefale at du investerer i et gennemsigtigt skrivebordsunderlag. Så kan du lægge spændende tegninger mm. under skrivebordsunderlaget og skifte dem ud i takt med at dit barns interesser ændrer sig. Det er en meget nemmere og mere personlig måde at lave et skivebordsunderlag til børn fremfor at købe et skrivebordsunderlag med fortrykte illustrationer på.

Var det ikke den slags skrivebordsunderlag du mente?

Nogle kalder også stoleunderlag for skrivebords underlag

Det kan jo diskuteres om et skrivebordsunderlag ligger ovenpå skrivebordet eller under skrivebordet. Hvis du gerne vil købe plastik underlag til at ligge nedenunder dit skrivebord, så klik på nedenstående link:

Du kan købe stoleunderlag her

Du kan vælge de store skrivebordsunderlag i plastik eller tekstil filt. De fleste er i klar eller transparent plast, men vi har også nogle i sort plast eller som et hårdt tæppe eller måtte i filt, der er grå eller sort.

Kontorstoleunderlagene i plast fås med eller uden pigge afhængig af, om skrivebordsunderlaget skal ligge på et hårdt trægulv eller et tykt gulvtæppe. Hvis det er et hårdt underlag, skal du vælge dem uden pigge og hvis det er et tykt tæppe, skal du vælge stoleunderlag med pigge.

Spørgsmål til skrivebordsunderlag?

Har du spørgsmål til vores læder skrivebordsunderlag, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Hvis du gerne vil købe skrivebords underlag i en fysisk butik er det muligt med skrivebordsunderlag IKEA og skrivebordsunderlag Jysk. Husk også at se vores store sortiment af skriveredskaber, så du rigtig kan se beskyttelsen af dit spritnye skrivebordsunderlag læder.

Skrivebordsunderlag FAQ

Her kan du få svar på nogle af de spørgsmål, du måske sidder med, der omhandler skrivebordsunderlag.

Hvad er et skrivebordsunderlag?

Et skrivebordsunderlag er et underlag, der lægges på dit skrivebord. Skrivebordsunderlaget hjælper med et beskytte bordet for ridser og andre ting, der kan beskadige det.

Hvor kan jeg købe et skriveunderlag læder?

Du kan købe skrivebordsunderlag i flere forskellige varianter på Grafical.dk til super priser og lynhurtig levering.

Hvad er fordelen ved et læder skrivebordsunderlag?

Fordelen er at dit skrivebord er beskyttet. Du slipper også for farve og blyantstreger på bordet, hvis du har børn, der tegner. Et skriverbordsunderlag fungere også godt som en musemåtte til musen.

Hvad kan jeg bruge udover et skrivebordsunderlag?

Hvis du vil have mere beskyttelse på kontoret udover et skrivebordsunderlag, kan du også købe et kontorstoleunderlag, så der heller ikke kommer ridser i gulvet.