Silkemaling

Her kan du købe silkemaling til billige priser. Vi har et stort udvalg af silkemaling  i mange forskellige farver fra den gamle danske producent Schjerning, som har eksisteret siden 1886. Du kan både købe farverne enkeltvis eller i sæt med eksempelvis 10 forskellige farver. Vi har flere kvaliteter Textil Silk og Art Silk Royal, hvor den sidstnævnte er den bedste kvalitet, samt Gutta Silk.

Når du først har tilbehør som opspændingskroge og en ramme til silkemaling, mangler du stort set kun silkemaling. Se Textil Silk, Silk Royal og Gutta. Derudover kan du bl.a. få effektsalt og koldvoks.

Vil du gerne i gang med silkemaling, så kan du også købe silke til silkemaling hos os. Det finder du i varegruppen silke. Her er der både tørklæder, silkechiffon, råsilke, silkeslips og silketørklæder, som du kan giver dig i kast med.

Vores silkemaling er vandbaseret, så det kan også bruges af børn eventuelt som en kreativ aktivitet i børnehaven eller skolen i håndarbejde for børnene uanset alder.

Hvordan og med hvilke teknikker farver man med silkemaling?

Silkemaling med saltteknik:
1. Vask silken og tør den evt. Mal silken og drys groft salt i den våde silkemaling. Lad saltet suge farve, indtil det er tørt. 2. Ryst saltet af. Fiksér silken og skyl den overskydende silkefarve ud.

Silkemaling med kogeteknik:
1. Pak glas og metalting ind i den vaskede silke. Bind med snor. Hæld vand og dampfikseringsfarve i en gammel gryde og lad silken simre. Vend silken med jævne mellemrum. 2. Efter en time er silkefarven fikseret, fjern snor og ting og skyl med vand.

Silkemaling med guttateknik:
1. Sæt metalspidsen på guttaflasken og skriv tekst og tegn linier på den vaskede silke. Lad Gutta farven tørre og fyld mellemrummene ud med silkemaling. 2. Fiksér silken og skyl den overskydende silkefarve og gutta ud.