Silke tørklæder

Hos grafical.dk har vi et stort udvalg af spændende hobbyartikler til dine kreative projekter. Vi har over 12.000 forskellige hobbyartikler til billige priser og med hurtig levering. Bestiller du lagervarer, modtager du dem allerede indenfor 1-3 hverdage. I vores sortiment finder du blandt andet flotte silke tørklæder. Vores silke tørklæder findes blandt andet som almindelige silkepongé i blank kvalitet og med glatvævet struktur. De fleste silke tørklæder kan indfarves med silkemaling og bruges til nunofiltning. Se også vores tørklæder af silkechiffon.
Hvis du vil indfarve dine silke tørklæder, så kan du her se, vores store udvalg af silkemaling. Der er silkemaling i alle regnbuens farver, så du kan indfarve dine silke tørklæder i de flotteste farver, og gøre dem mere personlige.
Udover silke tørklæder har vi også et stort udvalg af færdigsyede tekstiler. Slip fantasien og kreativiteten løs på grafical.dk.

Godt at vide om silke tørklæder/silkestof:
Silke tørklæder er lavet af silke, som er fibre, der danner trådene omkring silkesommerfuglens pupper. Herefter bliver fibrene tvundet og senere vævet med forskellige overflader og tykkelser. Silkestof blev først udviklet i Kina, muligvis så tidligt som 6000 f.Kr. Ifølge legenden var det den kinesiske kejserinde Xi Ling Shi, der gjorde opdagelsen, og det er derfor vi idag har disse fine silke tørklæder.