Silikoneform

Silikoneform til tilbudspris. Se vores udvalg af silikone forme til lave priser ✓ Hurtig levering ✓ Lave priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Silikoneform » Køb Silikoneforme på Grafical.dk

På Grafical.dk kan du finde et bredt udvalg af silikoneforme. En silikoneform kan bruges til mange forskellige formål. Man kan f.eks. bruge en silikoneform til beton, silikoneform til chokolade eller silikoneform bagning. Vores silikoneforme er i mange forskellige varianter, hvor nogle er med motiv og andre er silikoneform rund eller silikoneform firkantet.

Silikoneforme er oplagt til støbning

Med en silikone form er det nærmest kun fantasien der sætter grænser. Hvis du har en god silikoneform, kan du lynhurtigt laves flotte, imponerende og unikke figurer, som du kan bruge til pynt eller ophæng. Alternativet er, at man selv skal prøve at tegne og forme motiver med hænderne, og det kan hurtigt blive en meget svært opgave, hvis man gerne vil have et godt resultat. Man kan f.eks. lave noget flot bordpynt med små støbte betonhjerter, eller give borddækningen et ekstra touch til juleaften med små julemotiver støbt i beton i en silikoneform. Et andet godt tip er, at man kan støbe små hjerter i gips og binde på pakkerne juleaften. På den måde kan man vise, at man har gjort lidt ekstra ud af indpakningen.

Når man bruger en silikoneform er det heller ikke nødvendigt at smøre den, da materialet altid slipper let fra formen. Hvis du er færdig med formen og gerne vil have det færdige resultat ud, er det et godt tip at trykke forsigtigt under bunden eller hive forsigtigt i kanterne - så slipper det let. Du kan også altid vende silikoneformen på hovedet, men her skal du dog også passe på, at det ikke ryger ud og går i stykker. En silikoneform kan sikkert sættes i både ovn, mikroovn og fryser og hvis man er til den nemme løsning, kan du også puttes i opvaskemaskinen - Det er dog altid en god idé at tjekke op på hvad producenten skriver.

Hvordan bruger man en silikoneform?

En silikoneform er en støbeform, som kan bruges til gips, beton og silikoneform til sæbe. Vores silikone forme kan tåle varme helt op til 230 °C uden at smelte. Når man skal bruge sin silikoneform, placerer man silikoneformen på en overflade der kan holde til meget varme. Derefter tager man sin masse og hælder i silikoneformen og lader det stå indtil det er hærdet helt. Når man skal have massen ud af en silikoneform er det ganske let, da vores silikoneforme og meget fleksible og gode at arbejde med. Hvis du oplever, at der sidder lidt rester tilbage i din silikoneform, er det meget nemme at rengøre og skylle af med vand - så er det klar til brug igen. Silikoneforme findes i mange forskellige motiver, så mulighederne er nærmest uendelige.

Mangler du produkter til sæbefremstilling? Så tag et kig på vores ud valg her

Silikone, hvad er det egentlig?

I dag bruges silikone til mange forskellige formål. Grunden til dette er blandt andet, at silikone er flydende, så man kan forme det som man vil, og producere lige præcis den form, som man har lyst. Derudover kan silikone også tåle rigtig meget varme, hvilket giver rigtig meget mening, når man skal arbejde med en silikoneform. Derudover er silikoneform også godkendt til fødevarer, så med en silikoneform bageform og silikoneform bagning kan man lave nogle flotte kager. Derudover fordeler varmen sig også jævnt i en silikoneform, så du behøver ikke være bekymret for en sort bund.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev! På den måde går du aldrig glip af kampagner og andre gode tilbud på silikoneforme. Vi har skarpe priser og hurtig levering direkte til døren - det bliver ikke nemmere.